Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Mondihome Kayserispor Kayseri zorlanmadı! - Mondihome Kayserispor Haberleri

        Yeni sezon hazırlıkları için 13 Temmuz'dan beri Hollanda'nın Arnhem kentinde kamp yapan Kayserispor, kampın 3. hazırlık maçında Hollanda 2. Lig takımlarından Mvv Maastricht takımı ile karşılaştı.

        Sarı kırmızılı ekibin kamp yaptığı Bilderberg Oteli sahasında düzenlenen hazırlık maçında Kayserispor, Souleymanou, Bayram, Yaser, Umut, Gökhan Emreciksin, Ali Turan, Hakan, Saidou, Bilal Aziz, Ömer ve Savaş ilk onbiriyle sahaya çıktı. Hazırlık maçında daha çok yeni transferleri denemek isteyen teknik direktör Tolunay Kafkas, karşılaşmanın ikinci yarısında ise farklı oyuncuları sahaya sürdü.

        Kayserispor'un ilk golünü Gökhan Emreciksin, ikinci golünü ise Cangele kaydetti. Karşılaşma bu gollerle Kayserispor'un 2-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

        Hazırlık kampı döneminde Bulgaristan 1. Ligi takımlarından Litex Lovech'e 3-0 yenilen, Hollanda 1. Lig takımlarından Heracles Almelo ile golsüz berabere kalan Kayserispor, böylece 5 maçlık hazırlık maçı serisinde ilk galibiyetini almış oldu.

        Sarı kırmızılı ekip, bir diğer hazırlık maçında cumartesi günü Hollanda 1. Lig takımlarından RKC Waalwijk ile karşı karşıya gelecek.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa