Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Eskişehirspor Es-Es kampında sorun ve sürpriz! - Futbol Haberleri

        Eskişehirspor Mali As Başkanı Ayhan Can, Almanya'da yaşanan sorunun organizatör firmanın Eskişehirspor'a taahhüt ettiği şartları yerine getirememesinden kaynaklandığını söyledi.

        Can, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bazı internet sitelerinde ve gazetelerde Eskişehirspor'un kamp yaptığı otelden ayrılmasıyla ilgili ''birtakım asılsız iddiaların ortaya atıldığını, bunların gerçekleri yansıtmadığını'' kaydetti.

        Organizasyonu üstlenen firmanın Eskişehirspor'un isteklerini yerine getirememesi sonucu İsviçre'ye geldiklerini ifade eden Can, şöyle konuştu:

        ''Teknik heyetimiz ve futbolcularımızın isteği doğrultusunda bu otelden ayrılarak son 2 hazırlık maçı için İsviçre'nin Stein Am Rhein kentine geldik. Almanya'da yaşanan sorun otel yönetimi ile organizasyonu üstlenen firma arasındadır. Firmanın Eskişehirspor'a taahhüt ettiği şartları yerine getirememesinden kaynaklandı. Eskişehirspor çok daha iyi şartlara sahip bir otelde çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir.''

        Ayhan Can, ''otelden kovuldular'' gibi asılsız iddiaların Eskişehirspor'un başarısına gölge düşüremeyeceğini kaydederek, takımın en iyi şekilde, en güzel yerlerde çalışmalarını sürdürdüğünü sözlerine ekledi.

        Takımda morallerin üst düzeyde olduğunu da ifade eden Can, ''Teknik direktörümüz Rıza Çalımbay ve ekibinin yürüttüğü çalışmalar da bize güven vermektedir. Takımda eksik veya sakat oyuncu bulunmuyor. 25 kişilik ekibimiz büyük istek ve mutluluk ile çalışmalarını sürdürüyor'' dedi.

        -ÇAĞDAŞ ATAN'DAN ZİYARET-

        Bu arada İsviçre'nin FC Basel takımı futbolcusu Çağdaş Atan, Stein Am Rhein kentindeki Eskişehirspor kampını ziyaret etti.

        Ziyaretin ardından, AA muhabirine açıklama yapan Atan, Basel takımında 25 gündür görev yaptığını, 2 lig maçı ve bir UEFA kupası maçında kadroda yer bulduğunu belirtti.

        Yurt dışına çıkmak isteyen Türk futbolcuların Avrupa'ya gelirken her anlamda hazırlıklı olmaları gerektiğini ifade eden Atan, şöyle konuştu:

        ''Burada çok ayrı bir yaşamımız var. Türkiye'deki gibi rahat değil ama her şeyin başında yurt dışında çok düzenli bir hayat var. Türk futbolcuların yetenek bakımından Avrupalı futbolculardan hiçbir eksiği yok. Yalnızca antrenmanlarda çok çalışmak, profesyonelce yaşamak gerekiyor. Sahada ve saha dışında. Yetenek olarak hiçbir eksiğimiz yok. Avrupa'ya gelecek arkadaşlarımız kendilerini mantalite olarak hazırlamalılar. Burada kurallara ve programlara sadık kalmak çok önemli.''

        Basel kulübüne geldiği için çok mutlu olduğunu da söyleyen Atan, takım olarak hedeflerinin başında ligde şampiyonluğu ve Şampiyonlar Lig'inde mücadele etmenin geldiğini sözlerine ekledi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa