Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Mondihome Kayserispor Kayseri'de arayış devam ediyor! - Mondihome Kayserispor Haberleri

        Hurma, kamp çalışmalarını sürdürdükleri Hollanda'dan Arnhem kentinde gazetecilere yaptığı açıklamada, bu sezon genç ve yetenekli futbolcular transfer ederek, güçlü bir takım iskeleti oluşturduklarını ifade etti.

        Yabancı oyuncu transferinin çok zor olduğunu anlatan Hurma, şunları söyledi:

        ''Bizden istenen şey şampiyonluğa oynamak. Bu iki şekilde mümkün olabilir. Ya anormal bir bütçeyle transfere girip rakipleriniz gibi 10-15 milyon avroya oyuncular alırsınız; bu çok kolay değil. Ya da yıldız oyuncu olmaya aday oyuncular alıp iyi bir iskelet takım kurarsınız; bu takımla da birkaç yıl içinde bir şeyler yapmaya çalışırsanız.

        Şu anda ümit milli takımların formasını giyen 8 oyuncumuz var. 4-5 tane milli takımlarda oynamış ve yaşı yeni dolmuş oyuncularımız var. 21 yaşındaki Troisi ve 24 yaşındaki Cangele gibi iki tane de üst klasta yabancı oyuncu yakaladık.''

        En büyük arzularının birinci sınıf bir santrfor almak olduğunu bildiren Hurma, şunları söyledi:

        ''En büyük arzumuz birinci sınıf bir santrfor almak. Ama bu çok kolay değil. Bir sürü oyuncu bulduk. Fakat bir sürü nedenden dolayı ülkeye getiremedik. Kimisine ekonomik olarak gücümüz yetmedi, kimisi Türkiye'ye gelmeyi istemedi. Kimisini bu konularda ikna ettik, ama çocuklarının okul durumu gibi durumlardan dolayı transfer gerçekleşmedi. Ama daha zamanımız var. Panik halinde transfer yapmak istemiyoruz. Aksi halde kulübümüzü zora sokarız.''

        Kayserispor'un uzun vadede büyük başarılara gidebilecek bir takım haline geldiğini, her dönem takıma iyi oyuncular kazandırmaya çalıştıklarını anlatan Hurma, Hollanda kampı sırasında Almanya'dan İngiltere'ye transfer olmuş 20 yaşındaki forvet ve forvet arkası oynayabilen Semih Aydilek ile anlaştıklarını hatırlattı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa