Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Denizlispor Denizlispor'da transfer seferi! - Futbol Haberleri

        Sezon bitimiyle birlikte şu ana kadar takıma 6 futbolcu kazandırdıklarını kaydeden Çetin, şu bilgiyi verdi:

        ''Murat Hacıoğlu, Ahmet Cebe, Adem Çalık ve Ahmet Burak gibi yerli oyuncular ve Gine Milli Takımı oyuncusu Nomna Sylla ile Bosna Hersek Milli Takımı oyuncusu Branimiz Bajic'i kadromuza kattık. Bunların hepsi kendini ispat etmiş oyuncular. Bir stoper ve bir sağ bek oyuncusu daha alarak, transferi kapatmak istiyoruz.''

        Öte yandan, Denizlispor'un, Bayern Leverkusen'de oynayan Kerim Aslan'ı denemek için Avusturya kampına davet ettiği, buradaki performansı sonrasında oyuncu hakkında karar verileceği öğrenildi.Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Karşıyaka, Ankaragücü'nden Burak Karaduman ile sözleşme imzaladı.

        Yeşil kırmızılı takım, geçen sezon ligin ilk devresinde Ankaragücü forması giydikten sonra ikinci yarıda Bank Asya 1. Lig takımlarından Sakaryaspor'da kiralık olarak forma giyen 24 yaşındaki futbolcuyla 1 yıllığına anlaştı.

        Burak Karaduman'ın yeni sezon hazırlıklarını Davraz'da sürdüren takıma katılmak üzere Isparta'ya gideceği öğrenildi.

        Geçen sezonun ilk devresinde Ankaragücü formasıyla 2 Turkcell Süper Lig ve 2 Fortis Türkiye Kupası maçında forma giyen Burak Karaduman, ligin ikinci devresinden Sakaryaspor ile 11 maçta mücadele etti.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa