Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş "G.Saray güçleniyor, Fener harcıyor" - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş’ın son şampiyonluğunda önemli pay sahibi olan Bobo hem transferi konusunda hem de lig hakkında iddialı açıklamalarda bulundu.Problemli bir sezon yaşadığını söyleyen Brezilyalı oyuncu, şöyle konuştu: “Olympiakos ve Panathinaikos beni istedi. Olympiakos, aldığım paranın iki katını önerdi ve ben de kabul ettim. Bonservisim konusunda 5 milyon Euro’ya kadar yükseldiler. Ancak Beşiktaş 7 milyon Euro’da direndi. Görüşmeler kilitlendi. Ben de çok sıkıldım."

        -YÖNETİME MESAJ-

        "Kulübüm ile parasal açıdan sıkıntılarım var. Biri 2,5, diğeri 1 almamalı. Yönetim fiyat politikasını gözden geçirmeli. Eğer başarı isteniyorsa takımın kafasının mutlaka rahat olmalı” dedi.Mustafa Denizli’nin forvet tercihini başka bir yabancıdan yana kullanmasını saygıyla karşıladığını sözlerine ekleyen Bobo, şöyle konuştu: “Yeni sezonda oynamayacaksam kalmamın da anlamı yok. Fakat bu saatten sonra hiçbir kulübe gidemem. Lig başlıyor. 2010 yılına kadar sözleşmem var. Teklifleri gelecek yıl değerlendirebilirim."

        "FENER'IN FARKI YOK"

        Ligde bir tek Galatasaray’ın kendilerini zorlayacağını iddia eden golcü oyuncu, “Galatasaray daha marka isimleri alarak güçlendi. Yine tek rakibimiz Galatasaray olur. Fenerbahçe’nin geçen yıldan farkı yok. Tek farkları harcadıkları paralar” diye konuştu.

        Takım arkadaşlarının mevkilerinin en iyileri olduğunu belirten Bobo, "Beşiktaş’ın en büyük avantajı takımsal güç birliğini çok iyi kullanması. Tüm arkadaşlarımız mevkilerinin en iyileri. Forvette hiçbir sorun yaşamıyorum. Nobre, Holosko, Yusuf, Serdar Özkan en büyük destekçilerim. Nobre bu yıl çok tempolu. Esas hedefimiz Şampiyonlar Ligi'nde çok iyi derece almak. Bunu başarmak zorundayız. Süper Lig çok zor değil" dedi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa