Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe "Devler istedi ama biz aldık" - Fenerbahçe Haberleri

        Kamer, FB TV'ye yaptığı açıklamada, teknik direktör Christoph Daum ve sportif direktör Aykut Kocaman'ın takibi altında devam eden bir transfer süreci yaşandığını anlatarak, ''Aykut hocamız iki kere Brezilya'ya gitti. Oyuncuları çok uzun süre izledik. İki maç onları izleme şansı buldum. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadımızı çok büyük bir coşku bekliyor'' diye konuştu.

        Dos Santos'un 2009 Konfederasyon Kupası'nda şampiyon olan Brezilya milli takımında forma giydiğini vurgulayan Kamer, şöyle devam etti:

        ''Oliveira da çok başarılı çok teknik bir futbolcu. Önümüzdeki 1 ay içinde milli takım kampına çağrılmaya en büyük aday. Bütün Avrupa kulüplerinin gözdesi olan ve Brezilya'nın en çok konuşulan iki futbolcusunu Fenerbahçemiz kazanmış oldu. Masada çok büyük Avrupa kulüpleri vardı, ama sayın başkanımızın hiçbir fedakarlıktan kaçmaması ve çok azimli olması, bu transferleri yapmamızda çok büyük katkı sağladı. İnşallah Fenerbahçe'ye layık bir şekilde formalarını terletirler. Yönetimimizin ve başkanımızın söz vermiş olduğu 3 senelik şampiyonluğu da katkılarıyla müzemize götürürüz.''

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa