Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe "Tüm kupalara talibiz" - Fenerbahçe Haberleri

        Sarı-lacivertli takımın sabah yaptığı idman sonrası açıklamalarda bulunan Fenerbahçeli futbolcu Selçuk Şahin, Almanya kampının iyi geçtiğini belirterek, "Almanya kampında daha çok taktiksel yönde çalışıyoruz. Burada hava şartları da uygun. Kampın sonuna geldik, son hazırlık maçını da yaparak Türkiye'ye döneceğiz. Şimdiye kadar ufak tefek sakatlıklar dışında bir sorun yaşamadık, umarız bu şekilde kampı bitiririz" diye konuştu.

        -BAŞLANGIÇ İYİ OLURSA DEVAMI GELİR-

        Yeni sezonda kupalara talip olduklarını dile getiren Selçuk Şahin, "Sezon başında her büyük takım 'şampiyonluğa oynuyoruz' der, biz de tabii kupalara talibiz. Kupaları almak için elimizden geleni yapacağız. Çok büyük aksilik olmaz ve takım havası yakalarsak, bence şampiyonluğun en güçlü adaylarından biriyiz. Umarım aksilikler yaşamayız. Camia, stat, takım, hoca ve yönetim olarak büyük hedefleri olan bir camiayız. Umarız bu başarıyı yakalayabiliriz. Şimdilik her şey yolunda. Nasıl başlarsak öyle devam eder. Ligin başlamasına çok zaman kalmadı, iyi çalışıyoruz. İyi bir başlangıç yaparsak devamı gelir" ifadelerini kullandı.

        -BİZE KÜSMEK DÜŞMEZ-

        Kendi oynadığı mevkiye transfer yapılmasının kendisini moral anlamında etkilemeyeceğini söyleyen Selçuk Şahin, "Transfer başladığında arayışlar olduğunu biliyorduk. Ben daha önce de söyledim, takıma faydalı olacaksa, her oyuncuya kapımız açık. Yönetimimiz ve hocamız istiyorsa transfer yapılacaktır. Bize sadece rekabete girmek düşüyor. Zaten gelen oyuncuyu değerlendirmek bize düşmez, kaliteli olacaktır muhakkak. Bize küsmek düşmez. Hocamız kim iyiyse ona forma şansı verecektir. Daha önce de kendisiyle çalıştığım için bunu biliyorum. Benim oynadığım mevkiye de transfer yapılsa beni moral anlamında etkilemez" dedi.

        -GURURLUYUM-

        Teknik direktör Christoph Daum ve Aragones ile ilgili de değerlendirmede bulunan Selçuk Şahin, "Eski hocalar hakkında yorum yapmak istemem. Ama Aragones dünya çapında bir hocaydı. Kendisiyle 1 yıl çalıştım ve bu nedenle gururluyum. Daum ile daha önce de çalıştık. Yine aynı disiplinle geldi. Disiplin yönünden taviz verdiği söylenemez. Bu da takım adına çok güzel. Bize fiziksel anlamda olduğu kadar psikolojik anlamda da yükleme yapıyor. Bu da takım için çok önemli açıkçası. Sadece fizik kondisyon yeterli değil. Geçen yıla göre yeni arkadaşlarımız var, ama yine de kaliteli bir kadroyuz fakat geçen sezon ortada bir başarısızlık vardı. Bunun nedenlerini de kendi aramızda konuşuyoruz.

        -DAUM DAHA AKTİF-

        Daum geldiği döneme göre daha aktif, hareketli ve biraz daha istekli. Yeni bir heyecanla geldiği için sanıyorum böyle. Geldiği ilk dönemde de kötü bir sezonun ardından gelmişti. Yine kötü bir sezondan sonra geldi. Kötü bir takımı nasıl toparlayacağını biliyor. Bu nedenle psikolojik destek sağlıyor. Disiplini dışında yine eğlenceli idmanlar yaptırıyor. En basitinden bir Lunapark aktivitesinde çok güzel eğlenmiştik. Yoğun program arasında bunlar güzel. Bunun dışında pek bir değişiklik yok. Çok profesyonel ve işine çok sadık birisi" diye konuştu.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa