Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Osmanlıspor Ankaraspor'da neşeli idman! - Futbol Haberleri

        Başkent temsilcisinin özellikle dün akşam yapılan antrenmanda futbolcuların çok neşeli oldukları gözlendi. Teknik direktör Jurgen Röber yönetimindeki antrenmana oyuncular, performans uzmanı Alper Aşçı'nın, yaptırdığı CORE antrenmanıyla (Vücut ağırlığıyla kuvvet antrenmanı) başladı.

        25 dakika süren CORE antrenmanının ardından elle top ve yelek kapmaca oyunu oynayan futbolcuların, birbirlerini yakalamak için verdiği mücadele sırasında oldukça eğlenceli zaman geçirdikleri görüldü.

        -RÖBER'DEN AKROBATİK HAREKETLER-

        Bu arada teknik direktör Jürgen Röber, CORE antrenmanının yapıldığı sırada gözlerden uzak bir köşede akrobatik hareketler deneyerek hünerini gösterdi.

        Alman çalıştırıcı, önce topun üstüne çıkarak uzun bir süre dengede kalmayı denedi, daha sonra bir basketbolcu edasıyla eline aldığı topu işaret parmağının ucunda çevirdi. Yeteneklerini bir bir gösteren tecrübeli teknik adam, kalecilerin gelmesini bekleyen kaleci antrenörü Fikret Yılmaz'a da birbiri ardına şut çekmeyi ihmal etmedi.

        Kaleci antrenörü Fikret Yılmaz'ın yaşına rağmen muhteşem plonjonları, teknik adam Röber'i bir hayli şaşırttı.

        -MALZEMECİLERDEN JEST-

        Hollanda'ya gidilen günden beri Ankaraspor'u yalnız bırakmayan gurbetçi ailelerin çocuklarına, malzemeciler Muharrem, Yusuf ve Sercan forma dağıttı.

        Formalarını malzemecilerin elinden alan çocuklar, antrenman boyunca saha kenarından yaptıkları tezahüratlarla oyunculara destek verdi.

        -YÖNETİCİLERİN TAKIMI GALİP-

        Antrenman bitiminde yöneticilerden kurulu takım ile yardımcı hocalardan oluşan takım, kendi arasında maç yaptı.

        Teknik direktör Jürgen Röber'in de takip ettiği çekişmeli karşılaşmayı yöneticilerden kurulu takım kazanırken, atılan gol sayısı basketbol maçlarını aratmadı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa