Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş BJK, FB ve GS taraftarından Okyar'a! - Beşiktaş Haberleri

        Üç büyük kulübün önde gelen taraftar grupları, Vedat Okyar için başsağlığı mesajı yayımladı.

        Beşiktaş'ın taraftar grubu Çarşı, internetteki giriş sayfasını Okyar'a ayırıp ''Başımız sağolsun'' derken, ana sayfasında da şu ifadelere yer verdi:

        ''Güle güle Büyük Kaptan. Beşiktaşımız'ın efsane kaptanı, unutulmaz futbolcusu, sevgili Vedat Okyar abimizi kaybetmenin tarifsiz üzüntüsü içindeyiz. Futbolu bıraktıktan sonra başladığı spor yazarlığındaki kendine has üslubuyla taraflı tarafsız herkesin sevgisini ve saygısını kazanan Vedat Okyar, Beşiktaş'a olan aşkını her fırsatta dile getirmesiyle de tüm Beşiktaşlılar'ın en sevdiği yorumculardandı. Beşiktaş Ailesi'nin, Türk futbol dünyasının ve spor medyasının en önemli isimlerinden Vedat Okyar'ın vefatı, tüm camiamızı derinden sarstı. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk spor basınına ve camiamıza başsağlığı diliyoruz.''

        Fenerbahçe taraftarlarının sitesi olan ''www.antu.com''da ise ''Antu.com olarak Büyük Fenerbahçe taraftarı adına, efsane futbolcu, beyefendi futbol adamı Vedat Okyar'a Tanrı'dan rahmet, kederli ailesine, Beşiktaş camiası başta olmak üzere tüm futbolseverlere başsağlığı ve sabır diliyoruz. Nur içinde yat Vedat Okyar'' denildi.

        Galatasaray'ın önde gelen taraftar gruplarından ''Ultraslan''ın internet sitesinde de ''Büyük usta Vedat Okyar'ın vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Merhuma Allah'tan rahmet sevenlerine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz'' ifadeleri kullanıldı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa