Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Güzel Adam'a saygı! - Beşiktaş Haberleri

        Fenerbahçe Kulübü, sabaha karşı vefat eden Beşiktaş'ın eski kaptanı ve spor yazarı Vedat Okyar için baş sağlığı mesajı yayımladı.

        Fenerbahçe Kulübü'nün resmi internet sitesinde yer alan mesajda, ''Beşiktaş'ın kaptanı, efsane futbolcusu, yorumcu Vedat Okyar'ın yaşamını yitirdiğini üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Merhuma Tanrı'dan rahmet kederli ailesi, spor camiası ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü'ne baş sağlığı dileriz'' denildi.

        -GALATASARAY KULÜBÜ-

        Galatasaray Kulübü, bu sabaha karşı vefat eden Beşiktaş'ın eski kaptanı ve spor yazarı Vedat Okyar için başsağlığı mesajı yayımladı. Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinde yayımlanan mesajda, ''Beşiktaş Jimnastik Kulübü eski futbolcularından, spor yazarı ve yorumcu Vedat Okyar'ın vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.Merhuma Allah'tan rahmet, sevenlerine, yakınlarına ve Beşiktaş camiasına başsağlığı dileriz'' denildi.

        -TRABZONSPOR KULÜBÜ-

        Sivasspor Kulübü'nün resmi internet sitesinde yayımlanan mesajda, ''Beşiktaş'ın efsane kaptanı, spor yazarı Vedat Okyar'ı kaybettik. Futbolu bıraktıktan sonra başladığı spor yazarlığında kendisine has üslubu ile yönlendirici, destekleyici yazıları ile herkesin, herkesimin gönlünde taht kuran Vedat Okyar'ın ölümününden Sivasspor camiası adına üzüntü duyduğumuzu belirtir, merhuma Allah'tan rahmet, Beşiktaş camiasına, kederli ailesine ve basın camiasına baş sağlığı dileriz. Ruhu şad olsun.''

        -ANKARASPOR KULÜBÜ-

        Ankaraspor,bu sabaha karşı vefat eden Beşiktaş'ın eski kaptanı ve spor yazarı Vedat Okyar için başsağlığı mesajı yayımladı.

        Ankaraspor'un resmi internet sitesinde yayımlanan mesajda, ''Spor camiasının başı sağolsun'' başlığıyla yer alan mesajda, ''Eski futbolcu, spor yazarı Vedat Okyar'ın hayata gözlerini kapadığını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Ankaraspor camiası olarak merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk spor basınına ve Beşiktaş camiasına başsağlığı diliyoruz'' ifadelerine yer verildi.

        -BURSASPOR KULÜBÜ-

        Bursaspor Kulübünün resmi internet sitesinde yayımlanan mesajda, ''1964-1967 sezonları arasında Bursaspor'umuzda forma giyen ve kaptanlık yapan eski futbolcumuz ve spor yazarı Vedat Okyar'ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kolon kanseri ile mücadeleyi bu sabah kaybeden Vedat Okyar'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk spor basınına ve camiamıza başsağlığı dileriz.'' -FUTBOL CAMİASI- TFF Başkanı Mahmut Özgener: "Hepimizin başı sağolsun. Hafta çopk üzücü bir haberle başladı. Her zaman herkese örnek olacak işler yaptı. Çok özel ve güzel bir insanı kaybettik. Geçen hafta yoğun bakıma yatırıldığında çok üzülmüştüm ve bu acı haberi bekliyorduk. Çok özel bir insanı kaybettik, bizlere örnek almamız gereken çok şeyler öğtretti."

        Milli Takımlar Sorumlusu Fatih Terim: "Hepimizin futbol ailesinin başı sağolsun. Futrbol aleminde herkesin saygı ve sevgiyle hatırlayacağı bir insandı Vedaty ağabey. Benim eşim onun eşi de zaman zaman bir araya gelirdik. Ayrı çok ayrı bir yeri vardı. Beğenmediği bir şeyi herhangi bir şeyi çok nazik bir şekilde okuyucusuna aktarabilirdi. Beşiktaş camiasına da baş sağlığı diliyorum. Futbol camiası önemli birini kaybetti. Güzel adamı kaybettik. İnsanın ruhunda güzellik olunca herşey ortaya çıkıyor. Futboldaki kabiliyeti de aynen yazılarında vardı. Orta sahada öyle güzel işler yapardı ki herkes hayran kalırdı aynen bunu yazılarında da buluyorduk. Çok önemli birini kaybettik."

        Rıza Çalımbay: "Yurt dışındayız ve haberi burada aldık, çok üzüldük. Hep bizimle birlikte olan bir abimizdi. Hep onlerle yaşadık, onlarla büyüdük. Ben kendi ailemden birini kaybetmiş kadar üzgünüm. Mükemmel bir insandı. Çok üzgünüz. Söyleyecek başka bir şey bulamıyorum."

        Rasim Kara: "Çok üzücü bir haber aldık. Ben Bursaspor'a transfer olduğum yıl o da Beşiktaş'a transfer olmuştu. Sonra ben Beşiktaş'a giderken o ayrıldı. Bir türlü birlikte oynayamadık ama sürekloi görüşürdük. Çok üzgünüm. Ap ayrı bir kişiliği olan tertemiz bir insanı, sporcuyu, yazarı kaybettik. Kimseyi karalamadan çok özel bir üslup kullanırdı. Acımız çok büyük."

        Şenez Erzik: "O futbolun beyefendisiydi. Çok özel bir insandı. Dün akşam ziyaretine gidelim mi dedik, perşembe gideriz dedik, geç oldu. Çok erken kaybettik Vedat Okyar'ı. Futbolcu kimliğiyle değil, bir insan olarak önemliydi. Ağzından bal akardı. Allah rahmet eğlesin. Çok özel bir insanı kaybettik."

        Turgay Şener: "Uzun zamandır bekleniyordu. Hayat bu. Bir hayat bitecek diğeri başlayacak. Okyar insan olarak fevkalade bir insandı. Çok sigara içerdi alkol alırdı ama kimseyi hiç bir zaman rahatsız etmedi. Onu gidip ziyaret etmemiz lazım. Ondan alacağımız çok ders var. O Beşiktaşlıydı ama iyi oynayan takımı önde tutardı. Çok özel bir insanı kaybettik."

        TFF eski başkanı Levent Bıçakçı: Sayın Vedat Okyar futbolculuğundan devam ederek spor yazarlığını çok saygın bir şekilde yapmış, çok özel ve güzel bir adamdı, kaybettik çok üzgünüz.

        Basketbol Adamları Derneği (BAD): ''Beşiktaş'ın ay yıldızlı formayı başarıyla taşıyan eski futbolcularından, spor yazarı Vedat Okyar'ın vefatını üzüntüyle öğrendik. Milli bir futbolcu olmasının yanı sıra efendi ve örnek bir sporcu olan Vedat Okyar'a Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve sevenlerine de başsağlığı dileriz.''

        ASGD Genel Başkanı Başkanı İbrahim Erdoğan: "Gerek profesyonel futbol hayatındaki başarılı kariyeriyle, gerekse spor yazarlığı döneminde ustaca kullandığı kalemiyle her zaman örnek olan Vedat Okyar'ın vefatından büyük üzüntü duyduklarını, Okyar'ın kaybı Anadolu'da görev yapan meslektaşlarımızın bir çatı altında toplandığı ASGD camiasını da derinden sarsmıştır. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesi başta olmak üzere yakınları, dostları, sevenleri, meslektaşları ve tüm spor camiasına başsağlığı diliyoruz.''

        Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Hikmet Ferudun Tankut: ''Vedat Okyar, bir sporcuda bulunması gereken tüm özellikleri bünyesinde barındıran beyefendiydi. Okyar'ın yaşamını yitirmesi büyük bir kayıptır. Efsanevi futbolcu Okyar'a rahmet, ailesi ve spor dünyasına başsağlığı dilerim.''

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa