Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Göztepe Elazığspor - Göztepe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? TFF 1. Lig - Futbol Haberleri

        TFF 1. Lig'de 23. hafta heyecanı başlıyor. 40 puanla 3. sırada yer alan Göztepe, 19 puanla 16. sırada bulunan Elazığspor ile karşılaşacak. Göztepe, bu maçtan galip ayrılarak liderlik yarışından kopmak istemiyor. Peki Elazığspor - Göztepe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak? Detaylar haberimizde...

        ELAZIĞSPOR - GÖZTEPE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

        Elazığspor ile Göztepe, TFF 1. Lig'in 23. haftasında mücadele edecek. Elazığspor - Göztepe maçı 4 Mart Cumartesi günü saat 16.00'da başlayacak. Elazığ Atatürk Stadyumu'nda Hüseyin Göçek'in yöneteceği karşılaşma TRT Avaz kanalından canlı olarak yayınlanacak.

        REKLAM

        Göçek'in yardımcılıklarını Mehmet Cem Satman ve Serkan Ok yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Murat Özcan olacak.

        ELAZIĞSPOR, GÖZTEPE MAÇINI BEKLİYOR

        TFF 1. Lig'in 23. haftasında Göztepe ile karşı karşıya gelecek olan Elazığspor, bu maça kilitlendi.

        Son haftalarla üst üste puan kayıpları yaşayan ve puan cetvelindeki alt sıralardan kurtulamayan Elazığspor'da Göztepe maçı hazırlıkları tamamlandı. Öteyandan taraftarlar şuana kadar passolig kartlarına 3 bin bilet yüklemesi yaptı. Cumartesi günü maç saatine kadar taraftarların bilet yüklemesinin iki katına çıkması beklendiği bildirildi.

        Bilet satışlarının gayet iyi olduğunu ve yaklaşık 3 bin bilet satışı gerçekleştiğini ifade eden Elazığspor Kulüp Müdürü Akif Kıraç, "Bu maç için beklentimiz 4 bin civarındaydı. Şu anki tabloya göre, bu sayının çok çok üstüne çıkacağız gibi görünüyor. Taraftarlarımız gerçekten Göztepe maçına yoğun ilgi gösteriyor. Buradan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah taraftarlarımızın desteği futbolcularımıza da yansıyacak. Güzel bir şekilde bu maçı alacağız. Futbolcularımız bunun sözünü de verdiler. İnşallah seyri güzel bir maç olacak. Taraftarlarımıza güzel bir maç izlettireceğiz"dedi.

        REKLAM

        STADYUM KONUMU

        Harita

        TFF 1. LİGDE 23. HAFTA MAÇLARI

        4 MART CUMARTESİ

        Boluspor - Eskişehirspor 13:00

        Şanlıurfaspor - Adana Demirspor 13:00

        Elazığspor - Göztepe 16:00

        Gaziantep B.Ş. Bld. Spor - Mersin İdmanyurdu 18:30

        5 MART PAZAR

        Ümraniyespor - Giresunspor 13:00

        Denizlispor - Samsunspor 13:00

        Balıkesirspor - Evkur Yeni Malatyaspor 16:00

        Manisaspor - Bandırmaspor 18:30

        6 MART PAZARTESİ

        Altınordu - Sivasspor 18:30

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa