Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Cristian David Guanca, Kasımpaşa'da! - Kasımpaşa Haberleri

        K emal Özdeş’le iyi bir hava yakalayan Paşa, devre arası transfer döneminin ilk bombasını patlattı. LacivertBeyazlılar, bonservisi Arjantin ekibi Colon’da olan Ekvador Ligi takımı Emelec’te kiralık oynayan Cristian Guanca’yı renklerine bağladı. Asıl mevkisi 10 numara olan 23 yaşındaki Tangocu hem forvette hem de görev verilmesi halinde sol kanatta da oynayabiliyor. 201516’da Emelec formasıyla çıktığı 53 maçta 23 gol atmayı başaran Arjantinli, kendisini sezon sonuna kadar Kasımpaşa’ya bağlayan imzayı dün Kemerburgaz Tesisleri’nde attı.

        ‘PAŞA’NIN ÇIKIŞINI DUYDUM’

        Lacivert-Beyazlı formayı giyeceği için çok heyecanlı olduğunu ifade eden 23 yaşındaki yetenek, “Uzak bir ülkede olduğum için Türkiye Ligi hakkında çok fazla bilgi sahibi değilim. Ancak büyük takımları biraz da olsa biliyorum. Kasımpaşa’nın son yıllarda çıkış yakaladığını da duydum. Buradaki amacım ve hedefim Kasımpaşa’ya elimden geldiğince katkı vermek. Kupada ve ligde devam ediyoruz, umarım iki kulvarda da iyi işler yapacağız” dedi.

        İMZAYI ATTI, İDMANA ÇIKTI

        Kasımpaşa’nın yeni transferi Guanca, ilk idmanına dün çıktı. Teknik direktör Kemal Özdeş yönetiminde Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdüren Lacivert-Beyazlılar, 5’e 2 top kapma çalışması ve dar alanda çift kale maç yaptı... İdmana sözleşmesi feshedilen Ferhat Kiraz katılmadı. Takım arkadaşlarıyla vedalaşan Ferhat, Kasımpaşa Kulübü’yle tüm bağlarını kopardı.

        HABERTÜRK SPOR | VOLKAN KÖSE

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa