Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor'da Suk hayal kırıklığı yaşattı! - Trabzonspor Haberleri

        Bordo-mavili takımın Ziraat Türkiye Kupası'nda Gümüşhanespor ile golsüz berabere kalarak gruptan çıkma şansını zora soktuğu karşılaşmada da varlık gösteremeyen Güney Koreli futbolcu, bu sezon eleştirilerin de odağında yer aldı.

        Sezon başında Portekiz'in Porto Kulübü'nden 750 bin Euro bedelle satın alma opsiyonlu kiralık olarak kadroya katılan ve yıllık 1 milyon Euro'ya oynayan Suk, Spor Toto Süper Lig'de golle tanışamadı.

        Suk, lig ve kupada forma giydiği 17 maçta 906 dakika sahada kalırken sadece 1 gol attı. Güney Koreli oyuncu tek golünü Ziraat Türkiye Kupası'nda Bölgesel Amatör Lig takımlarından Serhat Ardahanspor ile oynanan ve bordo-mavililerin 6-0 kazandığı karşılaşmada kaydetti.

        İYİCE GÖZDEN DÜŞTÜ

        Hyun Jun Suk'a performansı nedeniyle ligde son maçlarda görev vermeyen teknik direktör Ersun Yanal, kupada Gümüşhanespor ile oynanan maçta N'Doye'un yokluğunda bu futbolcuya ilk 11'de şans tanıdı.

        Bordo-mavili takımın 0-0 berabere kalarak tur şansını zora soktuğu karşılaşmada, 61 dakika oyunda kalan Güney Koreli oyuncu, yine gol yollarında başarılı olamayarak takıma katkı sağlayamadı.

        LİGDE 6 MAÇTIR FORMA GİYEMİYOR

        Hyun Jun Suk, ligde son 6 maçta forma giyemedi. Ligin ilk haftasında Kasımpaşa maçında 27 dakika, Gaziantepspor maçında 23 dakika forma giyen Suk, daha sonra Osmanlıspor, Aytemiz Alanyaspor, Atiker Konyaspor ve Kardemir Karabükspor maçlarında doksanar dakika, Akhisar Belediyespor maçında da 71 dakika görev yaptı.

        Bu dönemin ardından performansı nedeniyle gözden düşen Suk, Galatasaray maçında kadroda olmasına karşın süre alamadı. Çaykur Rizespor maçında son 4 dakika, Beşiktaş maçında da son 2 dakika sahaya alınan Güney Koreli oyuncu, Antalyaspor karşısında da 12 dakika oynadıktan sonra formaya uzak kaldı.

        Suk, daha sonra 6 karşılaşmanın 4'ünde yedek kulübesinde otururken 2'sinde kadroda yer almadı.

        FORVETLERDEN KATKI YOK

        Trabzonspor, Suk'un yanı sıra diğer forvet oyuncularından da beklediği verimi alamadı. Senegalli futbolcu Dame N'Doye bu sezon Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda 16 maçta 1141 dakika görev alırken, 3 gol, 2 asist yaptı.

        Devre arasında kiralık olarak sezon sonuna kadar Gaziantepspor'a kiralanan Muhammet Demir ise 12 resmi maçta 723 dakika sahada kalırken, tek golünü Ziraat Türkiye Kupası'nda kaydetti.

        Genç oyuncu Ramil Sheidaev de 3 maçta 82 dakika oynarken sadece Ziraat Türkiye Kupası'nda 1 gol attı. Karadeniz ekibinin forvet oyuncuları bu sezon ligde 1 gol kaydetti. Tek gol Galatasaray maçında N'Doye'den geldi.

        REKLAM
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa