Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Dick Advocaat: Artık takım olduk - Fenerbahçe Haberleri

        Müthiş bir form yakalayan Fenerbahçe, Süper Lig’de ve Avrupa’da yoluna doludizgin devam ediyor... Kazanılan puanlar kadar oynanan futbol da teknik direktör Dick Advocaat’ın yüzünü güldürüyor. Manchester United ve Galatasaray gibi güçlü rakiplerin olduğu zorlu virajı kayıpsız atlatan ve rotayı Beşiktaş’la oynanacak derbiye çeviren Sarı-Lacivertliler’de Advocaat, Rize maçının ardından 5 gollü galibiyetin önemine değindi...

        SON GERİ DÖNÜŞ 9 MAYIS 2015’TEYDİ

        Son olarak 2014-15 sezonun 32. haftasında 9 Mayıs 2015’te Sivas’la oynanan maçta 1-0 geriye düşen ve sahadan 3-2 galip ayrılan Kanarya, ardından mağlup düştüğü 22 maçın hiçbirini kazanamamıştı. Fenerbahçe, yaklaşık olarak 1.5 yıl sonra bu istatistiğe son verirken, Rize dönüşü yardımcılarıyla yaptığı değerlendirmede bu duruma dikkat çeken Advocaat, şunları söyledi:

        ‘HER MAÇTA BAŞKA BİR KAHRAMAN’

        “Bu takım neredeyse 2 yıldır geriye düştüğü hiçbir maçı çeviremedi. Bu Fenerbahçe gibi büyük bir takım için çok talihsiz bir durum. Yoğun ve yorucu bir fikstürün ardından geriye düştüğümüz bir maçı 5 gol atarak kazandık. Bu da bizim artık takım olduğumuzun ve kimyamızın oturduğunun göstergesi... Üstelik bu geri dönüş takımın tamamının emeğiyle sağlandı. Her maçta başka bir oyuncu öne çıkıyor, kahraman oluyor. Futbolcuların çoğu iyi bir form yakaladı. Bizim yolumuz aydınlık, daha da iyi olacağız.”

        HABERTÜRK SPOR / AHMET SELİM KUL

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa