Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Şenol Güneş: "Bu plan yanlış, ben bile yorgunum" - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Medipol Başakşehir ile berabere kaldıkları karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

        "ANDREAS BECK 3 POZİSYONDA GELMEDİ"

        Yorgun olduklarını belirten Şenol Güneş, "Bu sezon itibariyle Başakşehir çok başarılı. Kazanmak istiyorduk ama kazanmak için kapanan ve hızlı çıkan takımlara karşı daha agresif ve daha hızlı oynamalıyız. Fizik ve zihinsel olarak o durumda değildi. Andreas Beck 3 pozisyonda kademeye gelmedi, golü de öyle yedik. Golü yedikten sonra işimiz daha da zordu. Yüzde yüz ile oynamaya çalıştık ama dirençli bir rakip vardı. Yorgunluktan rakibin üstüne gidemedik" dedi.

        "BU PROGRAM YANLIŞ, BEN BİLE YORGUNUM"

        Maç programını eleştiren Güneş, "Berabere kalmak, iki puan kaybetmek üzüntü verici. Başakşehir'i yenerek lider olmak istiyorduk. Takım elinden geleni yapıyor. Çarşamba oynadık, Cumartesi oynuyoruz. Bütün zor maçları üst üste oynuyoruz, bu planlama yanlışlığı. Kupayı bile arayı koymak yanlışlıktır. Üç günde bir maçla takım yorulmaz diyenler yanlış söylüyor. Ben bile sahada koşmama rağmen yorgunluk hissediyorum. Maça odaklanmada takım olarak sıkıntı yaşarsınız" diye konuştu.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa