Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Igor Tudor'dan oyuncularına eleştiri - Futbol Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Kardemir Karabükspor evinde karşılaştığı Gaziantepspor'u 2-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Igor Tudor açıklamalarda bulundu.

        Bir ay sonra gelen galibiyetin kendilerini memnun ettiğini söyleyen Tudor, "İyi oyun sergiledik, kırmızı kartında bunu etkilediğini söyleyebilirim, bize yardımcı oldu. Ama neticesinde alınmış bir üç puan var. Hak ettiğimizi düşünüyorum. Ön tarafta biraz sıkıntılıyız diyebilirim. Kanat oyuncularından beklentim çok daha fazla. Ama beklediğim gibi bana karşılık vermiyorlar. Sezonu iyi bir şekilde bitirmeniz için tüm oyuncularınızın sonuca etki etmesi, katkıda bulunması gerekiyor. Bizde bu pek geçerli değil, daha fazla katkı bekliyorum onlardan" ifadelerini kullandı.

        Poko'nun geçmiş maçlara göre bugün biraz daha iyi olduğunu vurgulayan Tudor, "Kanatlarda oynayan 4 oyuncu skora daha fazla katkı vermeli. Eğer kanat oyuncularımızın her biri birer gol atmış olsaydı şimdi 5-6 puan daha fazla almış olabilirdik" şeklinde konuştu.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa