Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Eskişehirspor Alpay Özalan: "90 dakika gol arayan bir takım olacağız" - Futbol Haberleri

        Özalan, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, Eskişehirspor'da tecrübeli futbolcuların bulunduğunu belirterek, siyah-kırmızılı takıma, Türk futboluna damga vurmuş isimlerin gelmesinin başarı olduğunu bildirdi.

        TFF 1. Lig'i yakından tanıyan bir teknik adam olduğunu anlatan Özalan, şöyle konuştu:

        "Bu ligin her maçını izledim. Bu yıl hazırlık maçlarının çoğunu izledim. Son iki oynadığımız takım, bize karşı diğer maçlardakinden daha yüksek performans gösterdi. Eskişehirspor ile oynayan takım daha fazla motive, konsantre, arzu ve istek içinde oluyor. Büyük bir camia ve büyük bir kulübüz. Eskişehirspor'u yenmek çok daha fazla bir öz güven getireceği için konsantre oluyorlar."

        "SAHADA SEYİRCİMİZİN RUHUNU TAŞIYORUZ"

        Alpay Özalan, kadro olarak yeni bir takım oluşturduklarını ve saha içerisindeki uyumu sağlamaya çalıştıklarını vurguladı. Siyah-kırmızılı takımın sahada Eskişehirspor taraftarının ruhunu taşıdığını ifade eden Özalan, şöyle devam etti:

        "Seyircimizin olmadığı yerde oyuncuları motive etmek ve rakip takım üzerinden baskı kurmak zor oluyor. Baskılı futbol oynayan ve önde basan bir takım olacağız. Deplasmanda da daha fazla dengeli olacağız. Geriye yaslanan ve skoru koruyan bir takım olmayacağız. Hücum oynayan, 90 dakika gol arayan ve gol atan bir takım olacak. İki haftayı mağlup olmadan geçmek bizim için avantaj. Bundan sonra her şey çok farklı olacak. Ekibime ve futbolcularıma inanılmaz güvenim var. Bu oyuncuların her biri benim onayımla takıma geldi. Bildiğim, inandığım ve güvendiğim bir kadro oluşturdum. Her zaman adaletli olacağım. Takımda kim iyiyse o oynar. Benim için en önemli şey Eskişehirspor'un menfaatidir. Daha iskelet kadromu kuramadım. İskelet kadromuzu kurduktan sonra her şey değişecektir. İyi bir defans hattım var."

        "DİRİLİŞİ YAŞIYORUZ"

        Teknik direktör Alpay Özalan, taraftarın ve camianın Eskişehirspor'a sahip çıktığını bildirdi.

        Sezon başında geldiğinde küme düşmüş bir Eskişehirspor havası görmediğine değinen Özalan, "Dirilişi yaşıyoruz. Bu ligde olmak Eskişehirspor'a yakışmıyor. En kısa sürede Süper Lig'e çıkacağız. Bu takım Avrupa kupalarına oynayacaktır. Kağıt üzerinde açık ara Süper Lig'e çıkmamız lazım ancak kağıt üzerinde maç kazanılmıyor. Mücadele etmedikten sonra sıkıntı yaşarız. Belli bir sistem üzerinde çalışıyoruz. Bu sistemle daha iyi olacağız" diye konuştu.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa