Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Bucaspor'dan transfer şov - Futbol Haberleri

        Spor Toto 2'nci Lig Beyaz Grup ekiplerinden Bucaspor'da transfer yasağını birinci transfer döneminin bitmesine saatler kala kaldıran yönetim, anlaşma sağladığı 12 yeni futbolcuyu kulüp binasında düzenlenen toplantıda basına tanıttı.

        Adana Demirspor'dan orta saha oyuncusu Emin Aladağ ve sağ bek Murat Akyüz, Kayseri Erciyesspor'dan eski kaptanı Zafer Çevik, ön libero Emre Toraman ve orta saha oyuncusu Emre Özkan, Keçiörengücü'nden sol kanat oyuncusu Erkan Taşkıran, Anadolu Üsküdar 1908'den santrfor İlyas Çakmak, Trabzonspor'dan kaleci Kurtuluş Yurt, Büyükşehir Gaziantepspor'dan ön libero Onur Alkan, Ankaragücü'nden orta saha oyuncusu Sertan Vardar, Denizlispor'dan sol kanat Şenol Akın ve Şanlıurfaspor'dan stoper Veli Kızılkaya ile anlaşan Bucaspor'da Erkan ve Zafer'in 2'şer yıllık, diğer 10 futbolcunun ise 1'er yıllık sözleşme imzaladığı açıklandı.

        45 gün süren hummalı bir çalışmanın ardından yasağı kaldırdıklarını belirten Başkan Çetin Kayışlı, "Bu durumu yönetimdeki pek çok arkadışımdan bile sakladım. Bana darılmasınlar. Çünkü hep 90 artıda gol yedim. Ama bu kez 90 artıda attım. Yasağı kaldırırken Erkan Taşkıran ve Zafer Çevik'in ciddi destekleri oldu. Yasağa neden olan 17 alacaklı dosyasının toplam maliyeti 7 milyon TL'ydi. Biz çek ve nakit olmak üzere 2.5 milyon TL ödeyerek bazı dosyaları kapattık, diğerlerinden muvafakat aldık. Sevenimizden çok düşmanımız var. Bozulması için uğraşanlar oldu. Daha önce anlaşmaya yanaşmayan Mehmet Batdal da üzerine düşeni yaptı. Bu işten alnımızın akıyla çıktık. Biz başarımızı tescil ettik. Gerisi futbolcu arkadaşlarımıza kaldı. Hedefi onlar belirleyecekler. Bir kez küme düşme acısı yaşadım, bu kez onlardan şampiyonluk bekliyorum" diye konuştu.

        Teknik Direktör İlker Seven'in göreve devam edip etmeyeceği konusunda yorum yapmayan Başkan Kayışlı, Seven'in durumunu 4-5 hafta sonra değerlendireceklerini söyledi. Kadrodaki oyuncu sayısının 41-42'ye yükseldiğini anlatan Çetin Kayışlı, "Yeni oyuncularla çok uygun rakamlarla anlaştık. Yaptığımız ödemeleri Federasyon da, FIFA da gördü. Bu yüzden Ulusal Kulüp Lisansı alıp, 3 puan silme cezasından kurtulacağımızı düşünüyorum" dedi.

        Gündemlerinde olağanüstü genel kurul bulunmadığını kaydeden Kayışlı, "Yönetimde benimle çalışmak istemeyenler istifalarını versin. Acıyı biz çekiyorsak, sefayı da biz süreceğiz. Düne kadar camiadan beni arayıp sormuyorlardı. Akşam 8'den gece 1'e kadar telefonum susmadı. Bugüne kadar neredeydiniz? Şimdi fikir veriyorlar. Yine de Allah onlardan da razı olsun" diye konuştu.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa