Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Milli Takım Rus basını ne yazdı? - Futbol Haberleri

        Türkiye-Rusya arasında Antalya'da gerçekleşen ve 0-0 sonuçlanan dostluk maçı Rus basınına şu şekilde yansıdı:

        RİA NOVOSTİ

        "Mutko: Türkiye ile maç Rusya ile dost olmak istediklerini gösterdi"

        Rusya Spor Bakanı Vitaliy Mutko, Rusya ve Türkiye arasında oynanan dostluk maçının gerçekten dostça bir atmosferde gerçekleştiğini ve organizatörlerin teşekkürü hakkettiklerini bildirdi.

        Mutko maçın ardından yaptığı açıklamada, "Türkiye'yi tebrik etmek gerek. Hem takımı korudular hem de diğer herkesi. Her şey çok iyiydi. Mükemmel. Tabi ki, iklim bize göre değildi, çok sıcaktı. Atmosfer çok dostçaydı. Yarın meslektaşlarımla görüşeceğim. Buradakilerin Rusya ile dost olmak istedikleri ortada. Ve maçın sonucu da dostça oldu" dedi.

        İTAR TASS

        "Dostluk kazandı. Rusya ve Türkiye Milli Takımları barış içinde ayrıldı"

        Rus milli takımı 2018 Dünya Kupası'na hazırlık çerçevesinde Türkiye ile yaptığı ilk dostluk maçında berabere kaldı. Antalya Arena'da gerçekleşen maç 0:0'lık sonuçla tamamlandı.

        KOMSOMOLSKAYA PRAVDA

        "Rusya Türkiye ile dostluk maçında 0:0 berabere kaldı"

        Rus Milli Takımı yeni antrenörü ile ilk kez sahaya çıktı. Antalya'da gerçekleşen maç Stanislav Çerçesov'un önderliğindeki ilk maç oldu. Karşılaşma 0:0 sona erdi.

        İNTERFAKS

        "Rusya ve Türkiye berabere kaldı"

        Antalya'da gerçekleşen Rusya-Türkiye maçı berabere sona erdi. Rus futbolcular hem birinci hem de ikinci yarıda başarıya çok yakındılar. Ayrıca, Rus futbolcular Türkler tarafından birkaç kez yere düşürüldü, fakat hakem bu pozisyonlara kart çıkarmadı.

        R SPORT

        "Çerçesov'un önderliğindeki ilk maç iyi geçti"

        Gazete, Rusya Spor Bakanı Vitaliy Mutko'nun sözlerine yer verdi. Rus futbolcuların Türkiye karşısındaki iyi mücadele ettiklerini, bu yüzden yeni göreve gelen Stanislav Çerçesov'un ilk maçının iyi geçtiği söylenebileceğini bildirdi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa