Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'ın yenileri idmanda! - Beşiktaş Haberleri

        Siyah-beyazlı ekip, milli takımlara giden oyuncuların yokluğunda, BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki akşam antrenmanında, 21 yaş altı takımıyla karşılaştı.

        Teknik direktör Şenol Güneş, 40'ar dakikalık iki devre üzerinden oynanan müsabakada A takımını, Fabricio, Gökhan Gönül, Marcelo, Rhodolfo, Adriano, Ömer Şişmanoğlu, Tolgay Arslan, Talisca, Necip Uysal, Kerim Frei ve Aboubakar 11'i ile sahaya sürdü.

        İlk yarının sonlarında baldırını tutan Gökhan Gönül, ikinci yarıda devam etmezken, yerine Beck oyuna dahil oldu. Teknik direktör Şenol Güneş ayrıca, ikinci yarıda Marcelo'nun yerine Atınç Nukan'ı, Tolgay Arslan'ın yerine Caner Erkin'i, Necip Uysal'ın yerine de Oğuzhan Aydoğan'ı oyuna aldı.

        Siyah-beyazlı ekip, ilk yarıda Kerim Frei ve Ömer Şişmanoğlu, ikinci yarıda ise Rhodolfo ile Aboubakar'ın golleriyle 21 yaş altı takımını 4-0 mağlup etti.

        Öte yandan, siyah-beyazlı ekibin eski futbolcularından Daniel Amokachi'nin Beşiktaş alt yapısında bulunan ikiz oğulları Nazim ve Kalim de 21 yaş altı takımı formasıyla ikinci yarıda süre aldılar.

        Beşiktaş'ta Cenk Tosun, Olcay Şahan, Araz Özbiliz, Ricardo Quaresma, Atiba Hutchinson ve Dusko Tosic, milli takım kamplarında yer alıyor.

        Siyah-beyazlı ekip, yarın akşam gerçekleştireceği antrenmanla Kardemir Karabükspor müsabakasının hazırlıklarını sürdürecek.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa