Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Aziz Yıldırım: Dik durdunuz - Fenerbahçe Haberleri

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Kulüpler Birliği Vakfı’nı kabul etti. Ankara’daki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki kabul, 1 saat 10 dakika sürdü. Kabule Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ ve Süper Lig kulüplerinin başkanları katıldı. Son derece verimli geçen kabulde kulüp başkanlarının önerilerini ve sorunlarını dinleyen Erdoğan, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası spor camiasının genel yaklaşımına değinerek “Hain terör örgütü FETÖ’ye karşı herkesin çok dikkatli olması gerekiyor. FETÖ’ye yakınlığı bulunan kişiler güvenlik güçlerine hemen ihbar edilmelidir. Bu konuda tüm kulüplere büyük görev düşüyor. 15 Temmuz sonrası çok güzel bir görüntü verdiniz. Bu tablodan çok memnun kaldım. Kulüplerin büyük taraftar kitleleri var. Böyle konularda kulüplerin hemfikir olması büyük önem taşıyor” dedi.

        ‘BÜYÜK SIKINTI ÇEKTİK’

        Kabulün en dikkat çeken ismi F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım’dı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile son olarak Nisan 2011’de görüşen Yıldırım, 5.5 yıl sonra ilk kez Erdoğan’la bir araya geldi. Toplantıda söz alan Yıldırım, FETÖ konusuna değinerek “3 Temmuz’daki olayları herkes biliyor. Büyük sıkıntı çektik. Bu hain terör örgütünün 17-25 Aralık’ta yaptıklarını da herkes çok iyi biliyor. Ama ne yazık ki 17-25 Aralık’ta bazı kesimler size yeterli desteği vermedi. Ama siz dik durdunuz. 15 Temmuz’da da yine aynı duruşu gösterdiniz. Siz olmasaydınız, başımızda siz bulunmasaydınız şu anda çok farklı şeyler konuşuyor olacaktık” ifadelerini kullandı.

        KABULÜN ARDINDAN ÖZEL GÖRÜŞME

        Kabulün ardından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yöneticiler Mahmut Uslu, Ali Yıldırım Şekip Mosturoğlu ve İlhan Ekşioğlu ile özel olarak görüştü. Görüşmede Yıldırım’ın 3 Temmuz’dan sonra yaşananlarla ilgili Erdoğan’a bilgi verdiği öğrenildi.

        HABERTÜRK SPOR | VOLKAN KÖSE

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa