Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Giresunspor Giresunspor galibiyetten emin - Futbol Haberleri

        Bozbağ, yönetim kurulu üyeleriyle Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun'u ziyareti sırasında gazetecilere yaptığı açıklamada, Altınordu maçına çok iyi hazırlandıklarını söyledi.

        Üç puan alarak sezona moralli başlamak istediklerini belirten Bozbağ, "Sezon hazırlıklarına 7 Temmuz'da başladık. Ankara Kızılcıhamam ve Bolu'da sezon öncesi çalışmaları gerçekleştirdik. İyi hazırlandık ve iyi çalıştık. Altınordu maçından bu şehri sevindirecek bir skorla ayrılacağız." dedi.

        Sezona Spor Toto Süper Lig hedefiyle başlayacaklarına işaret eden Mustafa Bozbağ, "Bu şehir, her zaman söylüyorum, her şeyin en iyisine layık. Hedefimiz bir üst lige yükselmek. Bu sezon için çok umutluyum, iyi şeylerin olacağını düşünüyorum. Yönetim, teknik heyet, oyuncular ve şehir olarak bütünleştik. Amacımıza ulaşmak için de çok çalışacağız." diye konuştu.

        Kulüp başkanı Bozbağ, bir yabancı forvet alacaklarını, bu yöndeki arayışlarının sürdüğünü aktararak, ay sonuna kadar transferi bitirmeyi hedeflediklerini kaydetti.

        Giresun Üniversitesi ile Giresunspor'un, marka değerinin yükseltilmesi, gerek kulübe mali kaynak sağlama, gerekse de spor akademisinden daha fazla faydalanma noktalarında iş birliğine gideceklerini ifade eden Bozbağ, kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı rektör Coşkun'a teşekkür etti.

        Rektör Coşkun da Giresunspor yönetimine başarı dileklerinde bulunarak, kulübe her türlü desteği vereceklerini sözlerine ekledi.

        Giresunspor Kulübü Başkanı Mustafa Bozbağ, rektör Cevdet Coşkun'a adının yazılı olduğu ve futbolcular tarafından imzalanan 28 numaralı formayı hediye etti.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa