Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Yılport Samsunspor Samsunspor galibiyetle başlamak istiyor - Yılport Samsunspor Haberleri

        Zeren, yaptığı açıklamada, seyircileri önünde pazar günü oynayacakları Adana Demirspor maçıyla başlayacaklarını belirterek, sahalarında oynayacakları maçların önemli olduğunu vurguladı. Zeren, şöyle konuştu:

        "Kazanmak istiyoruz. Bütün hazırlıklarımızı ona göre yapıyoruz. İnanıyorum ki taraftarlarımızın önünde kazanarak lige başlayacağız. Genç bir kadroya sahip olmamıza rağmen altyapıdan gelen oyuncularımızla dirençli bir takım oluşturduk. Kimse Samsunspor'u transfer yapamadı diye hafife almasın. Biz özellikle gençlerimize çok güveniyoruz, onların hırsı ve azmi ile ligde iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyoruz."

        Bu yıl özellikle taraftar desteğinin çok önemli olduğuna işaret eden Zeren, "Taraftarlarımızın desteği bize sahada 12. oyuncu desteği sağlamakta. Onun için onların genç oyuncularımıza 90 dakika vereceği destek bizi sahada daha çok ateşleyecek. Taraftarlarımızı tribünleri tamamen doldurmaya davet ediyorum. Umuyorum, taraftarlarımızın desteğiyle sahadan gülerek ayrılan biz oluruz." ifadelerini kullandı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa