Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'a Sosa'dan 875 bin Euro - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş’tan sonunda ayrılan Jose Sosa, giderken kendi alacağı ve menajerine ödenecek para ile birlikte toplam 500 bin Euro’yu Siyah-Beyazlı kulübe bıraktı. Kalmasını çok isteyen ikinci başkan Ahmet Nur Çebi ile yaptığı son görüşmede alacaklarını istemeyen Arjantinli yıldız, Çebi’nin “O zaman Milan ile görüş, yetiştirme bedelini de onlar versin” isteğinden hemen sonra İtalyan devini ikna etti. Kartal, böylece Arjantin kulübü Estudiantes’in kasasına girecek olan 375 bin Euro’luk yetiştirme bedelini de ödemekten kurtulmuş oldu.

        ‘MİLAN’DA OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUM’

        Konuyla ilgili konuşan Çebi, “Sosa ile dostça ayrıldık. Ne yapalım, kafasında bizi bitiren adamı bu saatten sonra artık tutamazdık. Burada kara geçen taraf Beşiktaş’tır. 4’e alıp 7.5 milyon Euro’ya sattık. Ayrıca alacaklarını da bize bıraktı” diye konuştu. Milano’ya giden Sosa ise, ilk açıklamasında “Milan’da olmaktan dolayı çok mutluyum. Yeni bir maceraya başlamak için büyük heyecan duyuyorum” ifadelerini kullandı

        MILAN TARAFTARI TEPKİLİ

        Milan’da 23 numaralı formayı giyecek olan Sosa’ya İtalyan ekibinin taraftarı olumsuz yaklaştı. Sosyal medyada tartışan taraftarlar, Arjantinli için 7.5 milyon Euro’yu fazla bulup, Sosa’nın hem hedefsiz hem de AB statüsünde oynamayacak bir isim olduğunu savundular.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa