Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor Bursaspor'da Balazs Dzsudzsak antrenmana çıkmadı - Futbol Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'in 2016-2017 sezonu öncesi kamp çalışmalarına ilk olarak Özlüce Tesisleri'nde başlayan yeşil-beyazlı ekip, ardından Avusturya'nın Windischgarsten kasabasına gitmişti. 13 gün süren yurt dışı kampının ardından yeniden Bursa'ya dönen Timsah, 3 günlük iznin ardından 3. etap çalışmalarına başladı. Akşam saatlerinde Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu nezaretinde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1 buçuk saat sürdü.

        HAMZAOĞLU: ŞAMPİYONLUK PASTASI OLSUN

        Antrenman öncesi deneyimli çalıştırıcı, öğrencileri ile kısa bir toplantı gerçekleştirdi. Ardından bugün doğum günü olan Cristobal Jorquera, Yaya Sane ve Ricardo Faty için saha kenarında doğum günü pastası kesildi. Pastanın kesilmesinin ardından Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Çolak, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'na, 'Ne pastası olsun bu' diye sordu. Deneyimli çalıştırıcı ise Çolak'a, 'Şampiyonluk' yanıtını verdi.

        DZSUDSAK ANTRENMANA KATILMADI

        Yeşil-beyazlılarda takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Macar yıldız Balazs Dzsudzsak, antrenmana katılmadı. Bursasporlu idarecilerin izinli olduğu gerekçesiyle çalışmaya gelmediğini belirttiği deneyimli oyuncu için transfer görüşmelerin menajeri aracılığıyla sürdüğü bildirildi.

        Dzsudzsak'ın yanı sıra sakatlıkları süren Emre Taşdemir ve Deniz Yılmaz da çalışmada yer almadı.

        SENEGALLİ FORVET DENENMEYE ALINDI

        Öte yandan geçtiğimiz sezonu Fransa'nın LOSC Lille B takımında geçiren ve bonservisi elinde bulunan Senegalli golcü Mour Samb, denenmek için Bursa'ya davet edildi. 4 sezon Lille B takımında forma giyen ve bu sezon öncesi serbest kalan 22 yaşındaki golcü oyuncu, performansının yeterli bulunması halinde yeşil-beyazlı takıma dahil olacak.

        Ayrıca antrenmanı izlemeye gelen Diyanet İşleri Başkanlığının 'Kardeşlik' projesi kapsamında Hakkari, Mardin ve Diyarbakır'dan gelen 13-15 yaş arası 200'e yakın öğrenci, yeşil-beyazlı oyunculara tezahüratlarla destek verdi.

        Bursaspor, yarın yapacağı çift antrenmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdürecek.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa