Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig EMS Yapı Sivasspor Osman Özköylü: Süper Lig için tüm planlar yapıldı - EMS Yapı Sivasspor Haberleri

        Özköylü, kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada, yeni sezon hazırlıklarının oldukça verimli geçtiğini belirtti.

        Kırmızı-beyazlı ekibin yeni sezona en erken hazırlanan takımların başında geldiğini aktaran Özköylü, tüm planları Süper Lig üzerine kurduklarını aktararak, "Sivasspor PTT 1. Lig'in değil, Süper Lig'in çok önemli takımlarından biriydi. Sivasspor'un PTT 1. Lig'e gelmesi beklenmeyen bir şey. Bu yüzden en kısa sürede tabii ki Süper Lig'e geri dönmek için tüm planlamalar yapıldı." ifadelerini kullandı.

        Özköylü, Sivasspor ile anlaştığı andan itibaren belirlenen oyuncuları çok çabuk şekilde kadroya kattıklarına değinerek, şunları kaydetti:

        "Bizim için çok büyük avantaj oldu çünkü yüz 80-90 düzeyde hazır takımla başladık. Cristian Tanase ve Etzaz Hussain’in takımdan ayrılmasıyla Leandrinho ve Galip Güzel transferlerini yapıp, onların yerini de çok kısa sürede doldurduk. İyi bir takımımız var, Süper Lig’den düşen kadronun yüzde 60'ı civarı korundu. Bunun üzerine çok iyi transferler yaptık. Hem elde tuttuğumuz hem de yeni katılanlar anlamında nokta isimlerden oluştu takımımız. Onların da avantajıyla beraber inşallah oyun yapımızı tam oturtup, iyi sonuçlar alıp Süper Lig’e çıkan takımların başında yer almak istiyoruz."

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa