Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Fikret Orman'dan, Londra'da Mario Gomez hamlesi - Beşiktaş Haberleri

        HABERTÜRK SPOR | KARTAL YİĞİT

        Beşiktaş, Mario Gomez’den vazgeçmiyor... Geçtiğimiz sezonki şampiyonlukta attığı 26 golle pay sahibi olan Alman yıldız, her ne kadar veda mesajı yayınlasa da şu ana kadar bir kulüple anlaşamadı.

        Bu durum da SiyahBeyazlılar’a dönüş ihtimalini artırıyor. Gelişmeleri yakından takip geden başkan Fikret Orman, Mario Gomez için yeni bir hamlede bulundu.

        Chelsea kulübü yetkilileri ile Remy transferini görüşmek adına dün Londra’ya gittiği belirtilen Orman’ın ‘Süper Mario’ için de yeni bir hamlede bulunduğu ortaya çıktı.

        Başkan Fikret Orman, taraftarın da geri dönmesini çok istediği Alman yıldızı ikna etmesi için menajer Uli Ferber ile bir zirve gerçekleştirdi.

        ‘TÜRKİYE’DE HER ŞEY NORMALE DÖNDÜ’

        Arası iyi olduğu Gomez’in menajeri Ferber ile görüşen ve Alman golcüyü ikna etmesini isteyen Orman, “Türkiye’de her şey normale döndü. Korkulacak bir durum yok. Herkes hayatına döndü. Mesela Barcelona’dan transfer ettiğimiz Adriano örneği var. Hiç sorun çıkarmadan geldi bize imza attı” dedi. Feber de tüm bunları Gomez’e ileteceğini, henüz kimseyle anlaşmadıklarını tecrübeli oyuncunun şu anda tatilde olacağını ama kendisiyle detaylı olarak görüşeceğini belirttiği öğrenildi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa