Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Rams Başakşehir "Rijeka eskisinden çok daha iyi bir takım" - Rams Başakşehir Haberleri

        Hırvatistan temsilcisinin teknik direktörü Matjaz Kek, maçın oynanacağı HNK Rijeka Stadı'nda, futbolculardan Mate Males ile basın toplantısı düzenledi.

        Sloven teknik adam, kulüp için çok önemli bir maça çıkacaklarını belirterek, şunları kaydetti:

        "Yarın zor bir mücadele vereceğiz. Rakibimizin kalitesinin farkındayız, bireysel olarak çok önemli isimlere sahipler. Sahamızda büyük bir maç oynayacağız, taraftarımız da bunun farkında. Onların desteği bizim için büyük güç olacak ve takımımızı üst tura taşıyacaktır. İstanbul'da iki takım da iyi bir maç oynadı. İlk maçta alınan golsüz beraberlik bizim açımızdan hiçbir anlam ifade etmiyor. Kesinlikle bir avantaj değil."

        Matjaz Kek, play-off turuna yükselmek istediklerini kaydederek, "Kaybetsek de kazansak da futbol oynamaya devam edeceğiz, bu tabii ki dünyanın sonu değil ama umarım kazanır ve play-off turuna yükseliriz. Tüm takım olarak bunu çok istiyoruz. İstanbul'daki maç Başakşehir hakkındaki düşüncelerimizi doğruladı. Kaliteli ve iyi oyunculardan kurulu bir takım olduklarını gördük. Turu geçip bütün taraftarlarımızla sahamızda kutlama yapmak istiyoruz." diye konuştu.

        MALES: SABIRLI OYNAYACAĞIZ

        Rijeka'nın orta saha oyuncusu Mate Males de İstanbul'da iyi bir takımla karşılaştıklarını ifade ederek, "Bizim kendimize güvenimiz tam, kazanacağımıza inanıyoruz. Rijeka eskisinden çok daha iyi bir takım. Her geçen gün üzerine koyarak ilerliyoruz. Rakibin ne yapacağından çok bizim ne yapacağımız önemli. Sahada ne yapmamız gerektiğini biliyoruz, sabırlı oynayacağız. Başakşehir'in tehlikeli yanlarını biliyoruz ve onlara fırsat vermemeye çalışacağız." ifadelerini kullandı.

        BRADARIC YOK, TOMASOV BELİRSİZ

        Rijeka'da, İstanbul'da oynanan maça ilk 11'de başlayan Bradaric ve Tomasov'un sakatlıkları bulunuyor.

        Hırvat ekibinde, 24 yaşındaki Bradaric'in yarın forma giyemeyeceği belirtildi.

        İlk maçın en etkili isimlerinden olan ve dizinden sakatlığı bulunan Tomasov'un durumu ise maç saatinde belli olacak. Akşam antrenmanında durumuna son kez bakılacak 29 yaşındaki Hırvat oyuncu, Rijeka'nın pazar günü ligde oynadığı maçta da forma giyememişti.

        MUHTEMEL 11

        Rijeka, Medipol Başakşehir'le oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam TSİ 19.00'da yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

        Hırvat ekibi, teknik direktör Matjaz Kek yönetimindeki son antrenmanını şehir merkezine 25 kilometre uzaklıktaki Vrata'da gerçekleştirecek. Antrenmanın ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık olacak.

        Rijeka'nın, Medipol Başakşehir maçına şu 11 ile çıkması bekleniyor:

        Prskalo, Zuta, Elez, Mitrovic, Ristovski, Matel, Males, Misic, Vesovic, Gavranovic, Bezjak.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa