Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Cengiz Özyalçın'dan darbe girişimi mağduru Emin Oğuz Ayanoğlu'na ziyaret! - Galatasaray Haberleri

        Cengiz Özyalçın ile Galatasaray Kulübü Medya ve İletişim Direktörü İskender Baydar, darbe girişimi sırasında yaralanan sarı-kırmızılı takımın taraftarı Emin Oğuz Ayanoğlu'na, tedavi gördüğü Başkent Üniversitesi İstanbul Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde hem başsağlığı hem de geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

        Ziyarette Oğuz Ayanoğlu nezdinde o gece sokağa çıkan ve demokrasi için mücadele eden herkese teşekkür edildi. İmzalı Galatasaray forması hediye edilen Oğuz, kendisini iyi hissettiği ilk maça özel olarak davet edildi.

        Tedavisi devam eden Emin Oğuz Ayanoğlu, GSTV'ye yaptığı açıklamada, "Böyle bir şey beklemiyordum, sürpriz oldu. Çok gönülden teşekkür ederim başkanımıza. O akşam ailecek acı yaşadık. Kardeşim Onur Ensar şehit oldu, ben gazi oldum. Vatan olarak büyük şeyler atlattık ama vatanımızı kimseye bırakmadık. Bu vatanın sahipsiz olmadığını herkese gösterdik. Türklere zorla bir şey yaptırılamayacağını, ne kadar güçlü ve imanlı olduğumuzu bütün dünyaya gösterdik" ifadelerini kullandı.

        Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Cengiz Özyalçın ise "Galatasaraylı kardeşime yardım eden doktor meslektaşlarıma teşekkür ediyorum. Sağlık durumunun iyi olduğunu gördük, bu nedenle mutluluğumuz büyük. Oğuz kardeşimize başkanımız ve yönetim kurulumuzun selamını ilettik ve formamızı hediye ettik" açıklamasında bulundu.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa