Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor'un yeni transferi Ogenyi Eddy Onazi kampa katıldı! - Trabzonspor Haberleri

        Dün gece Macaristan'a gelen Onazi'nin, sabah yapılan antrenmanda yer almadığı öğrenildi.

        TEK ANTRENMAN YAPILDI

        Yeni sezona Macaristan'da hazırlanan Trabzonspor, günü tek antrenmanla geçirdi. Kampta oynadığı üçüncü hazırlık maçında dün Macaristan'ın MTK Budapeşte takımını 5-0 mağlup eden Karadeniz ekibi, sabah hafif bir idman yaptı. Basına kapalı gerçekleşen çalışmada, dünkü maçta 90 dakika forma giyen oyuncuların yenileme, diğer oyuncuların ise aerobik koşu yaptıkları bildirildi.

        CASTILLO DA GELİYOR

        Trabzonspor'un kadrosuna katmak istediği Kolombiyali futbolcu Fabian Castillo'nun transferindeki pürüzlerin kaldırılacağı ve bu akşam kampa katılacağı bildirildi. Bordo-mavili kulübün başkan yardımcısı Nevzat Aydın, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Fabian Castillo, bu akşam kampa katılıyor. Major League Soccer (Major Futbol Ligi) imzası Cuma'yı bulur. Castillo, topla beraber rakibin içinden geçecek umarım" ifadesine yer verdi.

        ASIM ÖREM: "BU TAKIMA 5 YENİ TRANSFER GİRECEK"

        Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü Asım Örem, 5-0 kazanılan MTK Budapeşte maçının ardından Twitter hesabından açıklamada bulundu. Örem, takımın tam anlamıyla bir araya gelmediğini belirterek, "Bu takıma 5 yeni transfer girecek, hocanın istediklerini yapmak ve bizim görmek istediklerimizi sergilemek için zaman ve sabır şart. Allah yar ve yardımcımız olsun." ifadesini kullandı.

        Örem, Okay Yokuşlu'yu da oynadığı futboldan dolayı tebrik ederek, bu futbolcunun kamp dönemini çok iyi geçirdiğine dikkati çekti.

        4. MAÇ YARIN

        Macaristan kampındaki ilk 3 maçını kazanan Trabzonspor, yarın dördüncü hazırlık maçına çıkacak. Karadeniz temsilcisi, Macaristan Birinci Lig ekiplerinden Gyirmot ile TSİ ile 21.00'de karşı karşıya gelecek.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa