Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Gaziantep FK_old Gaziantepspor'un hocası İsmail Kartal, transfer bekliyor! - Futbol Haberleri

        Kartal, yeni sezon ikinci etap çalışmalarının Erzurum'un Palandöken ilçesinde tamamlandığını hatırlattı. Hazırlık çalışmalarının oldukça güzel geçtiğini dile getiren Kartal, ciddi bir sakatlık yaşanmamış olmasının kulüp adına sevindirici olduğunu vurguladı.

        Takımdaki oyuncuların istek ve arzusundan memnun olduğunu anlatan Kartal, "Bu gelişmeler, bir teknik direktör olarak beni ve ekibimi mutlu etti. Erzurum'da Şanlıurfaspor ile hazırlık maçı yaptık ve 1-0 kazandık. Oyun felsefesi olarak olmasa bile istediklerimizi sahaya yansıtabildik. Bizim için hazırlık maçlarında önemli olan skordan ziyade taktiksel olarak nasıl mücadele ettiğimiz, nasıl bir düzen alabildiğimiz ve verdiğimiz taktiklerin ne kadarının sahaya yansıdığıdır. Bu anlamda Şanlıurfaspor karşısında gelecek adına olumlu mesajlar aldığımı söyleyebilirim." diye konuştu.

        Takım olarak henüz tam kadro olmadıklarını ve önemli eksiklerinin bulunduğunu belirten Kartal, yöneticilerin ise bu eksiklikleri giderebilmek için transfer çalışmalarına devam ettiğini kaydetti.

        Kartal, gerekli transferler yapıldığı zaman ileriye yönelik daha net mesajlar verebileceğine dikkati çekerek, şunları söyledi:

        "Transfer biraz gecikmiş durumda. Bir teknik direktör olarak şu an tam kadro çalışmayı elbette çok isterdim. Elimizdeki oyuncularla en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyoruz. Evet eksikliklerimiz var, ama elimizdeki oyuncuların var güçleriyle çalışması ve istekli olmaları bizleri biraz olsun rahatlatıyor. Transferin daha önce bitmesi, bir teknik direktör olarak işime gelirdi. Yöneticilerimiz bu konuda yoğun şekilde çalışıyor. Bolu kampına yeni oyuncular gelecek. Önümüzdeki 1 hafta içinde 3-4 oyuncunun daha aramıza katılmasını bekliyoruz."

        Yeni transferlerin takıma alışma süreci olduğuna işaret eden Kartal, "Bir oyuncunun takıma ve kulübe alışması kolay şeyler değil. Özellikle yurt dışından gelecek oyuncularda bu süreç biraz daha uzun olabiliyor. Bu gecikmenin kulübe nasıl yansıyacağını ancak lig başladığında görebileceğiz." ifadelerini kullandı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa