Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor sezon öncesi gol yağdırdı - Trabzonspor Haberleri

        Bordo-mavili kulüpte üçüncü kez göreve gelen teknik direktör Ersun Yanal, takımına hücum gücü yüksek, sahanın her yerinde mücadele eden bir futbol tarzını oturtmaya çalışıyor.

        Macaristan kampında oynadığı ilk hazırlık maçında Avusturya'nın dördüncü lig ekiplerinden SV Gerasdorf takımını 6-1, ikinci karşılaşmasında Macaristan 3. lig ekiplerinden Györi ETO'yu 2-0 yenen bordo-mavili takım, ilk ciddi sınavında Macaristan'ın köklü kulüplerinden MTK Budapeşte'yi de 5-0 gibi farklı bir sonuçla mağlup etti.

        Yanal yönetimindeki Karadeniz ekibi, Macaristan kampında oynadığı 3 maçta rakip filelere 13 gol göndererek önemli bir gol ortalaması yakaladı. Bordo-mavililer, kalesinde ise 1 gol gördü.

        6 OYUNCU GOL ATTI

        Trabzonspor'da 3 hazırlık maçında 6 oyuncu gol atmayı başardı.

        Karadeniz ekibinde en golcü oyuncular 3'er golle Yusuf Erdoğan ve Okay Yokuşlu olurken, Mehmet Ekici, Uğur Demirok ve Sheidaev 2'şer gol kaydetti. Genç oyuncu Muhammet Beşir de 1 gol attı.

        HÜCUMDA YUSUF ERDOĞAN FARKI

        Trabzonspor'un ilk hazırlık maçında hasta olduğu için forma giyemeyen Yusuf Erdoğan, daha sonraki iki karşılaşmada ortaya koyduğu futbol ve attığı gollerle beğeni kazandı.

        Yusuf, 2 maçta 3 gol atarken 1 de penaltı yaptırarak takımına hücum gücüne katkıda bulundu.

        MEHMET EKİCİ HAZIR HALE GELİYOR

        Trabzonspor'un Slovakya kampında sakatlığı nedeniyle takımla antrenmanlarda yer alamayan Mehmet Ekici, dünkü MTK Budapeşte maçında hazır hale gelmeye başladığının mesajını verdi.

        Macaristan kampında takıma yeni yeni katılan ve ilk oynadığı hazırlık maçında vasat bir oyun ortaya koyan orta alan oyuncusu, MTK Budapeşte maçında rakip fileleri 2 kez havalandırdı.

        SHEIDAEV'DEN 2 GOL

        Trabzonspor'un Zenit'in ikinci takımından kadrosuna kattığı 20 yaşındaki Azerbaycanlı forvet oyuncusu da oynadığı 3 maçın 2'sinde gol kaydetti.

        Sheidaev, SV Gerasdorf ve MTK Budapeşte maçlarında 1'er gol atarak skora katkı sağlayan tek yabancı oyuncu oldu.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa