Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Sosa'nın eşi konuştu: "Türkiye'den ayrılamıyoruz" - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş'ta sezon başında ayrılık krizine neden olan Jose Sosa'nın eşi Carolina Alurralde, darbe girişimi sırasında İstanbul'da yaşadıklarını Arjantin basınına anlattı.

        Olayların yaşandığı gece evde olduklarını belirten Alurrade, "Saldırı olduğu sırada evdeydik. Sosa'ya sokaklara çıkmaması söylendi. Köprüleri kestiler ve biz problemin yaşandığı bir köprüye 5 dakika uzaklıkta yaşıyorduk. Kafamda birçok soru işareti vardı, çok fazla gürültü vardı. Sonra anladık ki, Türkler de ne olduğu konusunda bir şey bilmiyor. Bir sürenin ardından her şey normale döndü. Sosa Beşiktaş'ın idmanına gittikten sonra ne olduğunu anladık. Şu anda her şey sakin ve kontrol altında, ancak sokaklarda pek insan yok. İnsanlar korkmuş durumda. Tatil zamanını da fırsat bilerek İstanbul'dan ayrıldılar. Ben de inanılmaz endişelendim, çünkü olayların yaşandığı yollar benim her gün kullandığım rotada" diye konuştu.

        "TÜRKİYE'DEN AYRILAMIYORUZ"

        Havaalanındaki terör saldırısı ile birlikte Türkiye'den ayrılamadıklarını belirten bayan Sosa, "Arjantin'e gidemiyoruz, Beşiktaş ile idmana çıkması lazım. Bu durumla ilgili başkan ile görüşmesi gerekti" ifadelerini kullandı.

        "BİZİM YAŞADIĞIMIZ YERDE OLAY OLUYOR"

        Savaş sırasında Ukrayna'da da yaşadıklarını belirten Sosa'nın iki çocuk annesi eşi, "Bizim yaşadığımız yerlerde bu olanlar hiç iyi değil, çünkü ne ayrılabiliyorsun, ne olacağını bilmiyorsun ve olabildiğince sakin olmak zorundasın" ifadelerini kullandı.

        (Sporx)

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa