Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Kardemir Karabükspor Adanaspor hazırlık maçında Kardemir Karabükspor'a 2-0 yenildi - Futbol Haberleri

        Adanaspor karşılaşmaya İrfancan, Emre Uğur, Yakup, Renan Diniz, Canberk, Renan, Tevfik, Cem, Digao, Ahmet Dereli ve Ronei 11'i ile başladı. Teknik Direktör Engin İpekoğlu ikinci yarıda Ali, Batuhan, Serhat, Yusuf Fırat, Ahmet Bahçıvan ve Goran Karacic'i oynattı. Yeni transferlerden Renan Diniz, Digao, Ronei ve ikinci yarıda kaleci Karacic oynama fırsatı buldu.

        Kardemir Karabükspor ise karşılaşmaya Ahmet, Hakan, Gaman, Latovlevici, Dany, Barış, Fatih, Neagu, Serdar, İlhan, Lucky onbiri ile başladı.

        43. dakikada penaltıdan Serdar Deliktaş'ın attığı golle Kardemir Karabükspor ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıda ise Adanaspor Luck Nguzana'nın attığı gole engel olamayınca 2-0 geriye düştü. Turuncu beyazlı ekip yeni sezon öncesi ilk hazırlık maçında Karabükspor'a 2-0 yenildi.

        İPEKOĞLU: EKSİKLERİMİZİ GÖRDÜK

        Adanaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, kamp döneminde oynadıkları hazırlık maçlarının eksikleri görme açısından önemli olduğunu söyledi. Özel maçlarda alınan sonuçların önemli olmadığını anlatan İpekoğlu, "Karabükspor ile ilk maçımızı oynadık. Eksiklerimizi görme adına iyi bir hazırlık maçı olduğuna inanıyorum." diye konuştu.

        İKİNCİ RAKİP KASIMPAŞA

        Hazırlık maçlarına start veren Adanaspor ikinci maçında Kasımpaşa ile karşılaşacak. İlk maçını Karabükspor ile oynayan ve 2-0 mağlup olan Adanaspor, ikinci karşılaşmada bugün (18 Temmuz) Kasımpaşa ile karşılaşacak karşıya gelecek. Bolu Termal'de oynanacak karşılaşma saat 18.00'da başlayacak.

        KARABÜKSPOR'DA BOLU KAMPI TAMAMLANDI

        Adanaspor ile oynanan hazırlık maçını Kardemir Karabükspor'da Başkan Hikmet Ferudun Tankut ve yönetim kurulu üyeleri de takip etti. Karabükspor bu karşılaşma ile Bolu kamp çalışmalarını tamamladı. İki gün izin yapacak Karadeniz temsilcisi, 20 Temmuz'da İstanbul'da toplanacak ve çalışmalarını iki gün boyunca burada sürdürecek.

        Kardemir Karabükspor, 22 Temmuz'da 2. etap kamp çalışmaları için Hollanda'ya hareket edecek ve 5 Ağustos'a kadar çalışmalarına Hollanda'da devam edecek.

        Bu arada Kardemir Karabükspor, 19-20-21-22 Ağustos tarihlerinde oynanacak Süper Lig'in ilk hafta maçından önce de son provasını Ankara'da yapacak. Kırmızı mavili ekip 11-13 Ağustos tarihleri arasında Gençlerbirliği, Konyaspor ve Adanaspor'un da katılacağı Ankara'da 19 Mayıs Stadyumu'nda düzenlenecek TSYD Kupası turnuvasında yer alacak.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa