Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Manisaspor Harry Novillo Manisaspor'a geliyor! - Futbol Haberleri

        Başkan Mergen, 18 Haziran'da çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen olaylı kongrenin ardından transfer çalışmalarına hız verdi. G

        eçtiğimiz hafta Denizlispor'un Bulgar stoperi Daniel Dimov'a imza attıran Başkan Mergen, Melbourne City'nin golcüsü Harry Novillo'yla da her konuda anlaştıklarını, Fransız futbolcunun Manisa'ya gelerek resmi mukavele imzalayacağını açıkladı.

        Başkan Abdullah Mergen, iç transferde Metin Yüksel'de de alacakları konusunda anlaşmaya vardıklarını ve bu oyuncunun mukavelesinin iki yıl daha uzatıldığını belirtti.

        MUHALEFET ADAY DEĞİŞTİRDİ

        Manisaspor'da 25 Haziran'a ertelenen kongre öncesi yeni bir hamle yapan muhalefet aday değiştirdi. Seçimde Başkan Abdullah Mergen'e rakip olması beklenen Orkun Şıktaşlı'nın aidatını ödemediği gerekçesiyle üyelikten ihraç edilmesini dikkate alan muhalefet, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün de desteklediği iş adamı Mevlüt Aktan'ın etrafında birleşti.

        Ekibiyle görüşen Mevlüt Aktan'ın adaylığını yarın açıklayacağı öğrenildi. Mevlüt Aktan, iki yıl önce yapılan kongrede de aday olmuş ancak kulüpteki üye yapısını gerekçe göstererek çekilmişti.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa