Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor Ali Ay: Başıma silah dayasalar pahalı transfer yapmam - Futbol Haberleri

        Yeşil beyazlı kulübün amatör spor kulüplerine ve eski futbolcularına verdiği iftar, Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde yapıldı. İftara Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Abdülkadir Karlık, Adalet ve Kalkınma Partisi Bursa Milletvekili Bennur Karaburun, taban birlikleri başkanları ve üyeleri, Bursaspor Divan Başkanı İdris Sevinç, Onursal Divan Başkanı Kadir Şankaya, yönetim kurulu üyeleri, altyapı antrenörleriyle sporcuları, eski futbolcular, Futbol Federasyonu Bursa Bölge Müdürü Atilla Dönmez, Bursa amatör spor kulüpleri yöneticileri, taraftar dernekleri üyeleri ve davetliler katıldı.

        "DAHA BAŞARILI OLACAĞIZ"

        "Bugünlerde sosyal medya çok fazla transfer istiyor. Biz de 5-10 milyon eurolar verip transfer yapabiliriz ama kulübümüzün durumunu kongrede anlatırken Bursaspor'un bütçesini düzgün hale getirip, ele güne muhtaç olmadan başarılı bir şekilde yönetilmesini taahhüt ettim. Arkadaşlarımızla geçen seneki bütçeye baktık. Sadece futbolculara 140 milyon TL harcanmış. Bizim bu seneki bütçemiz 45 milyon TL. Temmuz sonuna kadar ödenecek rakam 40 milyon TL. Transfer isteyen arkadaşlar öncelikle bunu düşünsünler, ona göre transfer istesinler. Bu seneki takımımız geçen seneden daha başarılı olacak. Bunun sözünü size veriyorum. Tekrar şunu söylüyorum; başıma silah dayasanız dahi pahalı transfer yapmayacağım."

        Taraftarına da sitem eden Başkan Ali Ay, bugüne kadar 1.5 ayda 3600 kombine, 15 adet loca sattıklarını ifade etti. Başkan Ali Ay, son olarak şunları söyledi:

        "TOFAŞ ile ilgili güzel haberler geldi. TOFAŞ, stadımıza tribün sponsoru oldu. Timsah Arena'nın Kuzey Tribünü bundan böyle 3 yıl boyunca Tofaş Tribünü olarak anılacak.

        Formamızın önünü sattık, arkası ile görüşme yaptık. Olumsuzlukların yanında olumlu şeylerde oluyor. Durmazlar'la ilgili tribün isim hakkı için olumlu gelişmeler yaşanıyor."

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa