Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Ücret indirimine gidilmesi istenen Wesley Sneijder'den Galatasaray yönetimine rest! - Galatasaray Haberleri

        HABERTÜRK SPOR | ERHAN TELLİ

        Galatasaray yönetimi ile Hollandalı yıldız Wesley Sneijder arasındaki kriz, karşılıklı restleşmelerle büyümeye devam ediyor. Kulübün içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılar nedeniyle maliyeti yılda 5 milyon Euro’yu bulan Hollandalı yıldızı gözden çıkararak göndermeye çalışan Özbek yönetimi, yıldız oyuncuya yaptığı ‘Ya 7.5 milyon Euro’luk serbest kalma bedelini getirip git, ya da ücretini indir kal’ teklifine olumsuz yanıt aldı. Yönetimin bu teklifine yanaşmayan Sneijder’in menajeri Guido Albers aracılığıyla gönderdiği mesajda, “2018 yılına kadar uzattığımız sözleşmeyi siz teklif ettiniz. O rakamları da siz belirlediniz. Ücretimde indirim yapmamı beklemeyin” dediği öğrenildi.

        AYRILMAYI DÜŞÜNÜYOR

        Sarı-Kırmızılı yönetim ise Sneijder’in bu karşı atağı ile büyük bir şok yaşadı. Yıldız oyuncunun sözleşmesinde belirlenen 7.5 milyon Euro serbest kalma bedelini getirerek istediği kulübe gideceğini düşünen yönetimin ayrılık planı şimdilik ters tepti. Yönetimin bu tavrından sonra ayrılmayı düşünen Hollandalı’nın, Sarı- Kırmızılı taraftarların gözünde ayrılığı isteyen tarafın kendisi olmadığını göstermek için şimdilik acele etmediği bildirildi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa