Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Adanaspor Adanaspor'da gündem transfer - Futbol Haberleri

        Turuncu beyazlı takımın Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, panik yapmanın bir anlamı olmadığını ve şu anda Süper Lig'deki diğer takımların da transferde kadroyu tamamlamadıklarını söyledi. Transfer piyasasının yüksekliğinden dolayı herkesin transferi ağırdan aldığını söyleyen Engin İpekoğlu, doğru isimler tespit ettiklerini, transferleri bu doğrultuda yapacaklarını belirtti.

        "Acele etmeden ve Adanaspor'un bütçesine göre en iyisini yapacağız, doğru transferlerle sezona başlamak istiyoruz." diyen Engin İpekoğlu, Süper Lig'de rakamsal boyutların çok astronomik olduğunu da sözlerine eklerken, "Örneğin yurt dışından oyuncu izliyorsunuz ve beğeniyorsunuz ama Türkiye'ye gel dediğimizde rakamlar çok yüksek. Aslında yurt dışında oynadığı takımda düşük fiyat alıyor ancak Türkiye'ye gelir misin dendiğinde rakamlar 4 katına çıkıyor." şeklinde konuştu.

        İlk etap kampına Adana'da Çatalan Tesisleri'nde başlayacak olan Adanaspor, ikinci etap kampını da Bolu Koru Otel'de yapacak. 7 Temmuz'da başlayacak olan Bolu kampına kadar transferlerin büyük bir bölümü tamamlanacak.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa