Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Muharrem Usta'dan büyük vefa - Trabzonspor Haberleri

        Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Usta'nın, kulüp genel sekreteri Gençağa Meriç ile İsmail Gökçek'i başkanlığını yaptığı ALS-MNH Derneği'nde ziyaret ettiği belirtildi.

        Usta'nın ziyarette yaptığı konuşmada, İsmail Gökçek ve ALS hastalarının yanında olacaklarını kaydederek, şunları söylediği ifade edildi:

        "Kulübümüzün bugüne kadar ilgi anlamında eksiklikleri olmuştur ancak bundan sonra dernek için ciddi çabalar sarf edeceğimizin sözünü veriyorum. İsmail ağabeyin Trabzonspor'daki dönemi benim üniversitedeki son yıllarıma denk gelmişti. Onun Trabzonsporlu yıllarını, öncesini ve sonrasını da çok iyi biliyorum. Futbolculuğunda gösterdiği gayreti, 15 yıldır mücadele ettiği hastalığının yanı sıra dernek başkanlığında da gösteriyor. Bu takdir edilecek bir durum. İnşallah bundan sonra İsmail ağabeyi yalnız bırakmayacağız. Kulübü her zaman yanında olacaktır. Bundan kendisi de ailesi de emin olsun."

        İsmail Gökçek ile ALS-MNH Derneği Yönetim Kurulu üyeleri Adalet Gökçek ve Tahir Kum'un ise başkan Usta ve genel sekreter Gençağa Meriç'e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiği aktarıldı.

        Usta'nın ziyaret sonunda Gökçek'e plaket verdiği kaydedildi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa