Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Balıkesirspor Balıkesirspor 4 oyuncu alacak! - Futbol Haberleri

        Balıkesirspor Kulüp Başkanı Feyyaz Çiftçi oyuncu konusunda titiz davrandıklarını ifade ederek, "Balıkesirspor'a iyi oyuncular kazandırmak istiyoruz. Yönetim olarak oyuncu konusunda titiz davranıyoruz" dedi.

        Balıkesirspor Kulüp Başkanı Feyyaz Çiftçi transfer konusunda yoğun bir çaba sarf ettiklerini de belirterek, "Doğru zamanda doğru noktalara doğru transferler yapmak için uğraşıyoruz. Transfer sezonunda aceleci davranmayacağızı, seçici olacağız. Balıkesirspor 4 oyuncu ile sözleşme aşamasına geldi. Bu hafta imzaları atacağız inşallah" diye konuştu.

        Bünyesine iyi oyuncuları katmak için çaba sarf eden Balıkesirspor yönetimi bu hafta anlaşmaya vardığı oyuncular ile imza attırmanın sevincini yaşayacak. 4 oyuncu ile anlaşma safhasında olduğunu belirten Başkan Çiftçi futbolcuların isimlerini sır gibi saklıyor.

        Kulüp Başkanı Feyyaz Çiftçi, sol bek, orta saha, kanat oyuncusu ve 10 numara mevkiinde alternatifli oyun yeteneğine sahip 4 oyuncu ile anlaştıklarını da belirterek, "Bazı oyuncuların kulüpleri ile ufak tefek pürüzlerimiz var. Sanıyorum ki hafta içerisinde bu pürüzler ortadan kalkar. 4 oyuncumuza da imza attırmanın sevincini ve heyecanını yaşıyoruz. PTT 1. Lig'e yeni bir Balıkesirspor kazandırmak için yönetimim olarak çok sıkı bir çalışma içerisine girdik" diye konuştu.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa