Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'nin istediği Martin Montoya'nın menajeri: Türkiye'den ilgi var - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe’nin bir süredir kadrosuna katmak istediği İspanyol sağ bek Martin Montoya’da kritik süreç başladı. Geçen sezonun ilk yarısını Inter’de, ikinci devresini ise Real Betis’te kiralık olarak geçiren 25 yaşındaki oyuncu, geleceğiyle ilgili kararı bu hafta verecek.

        "KARAR BU HAFTA"

        Başarılı sağ bekin menajeri Julio Carrasco ise oyuncusunun muhtemel transferiyle alakalı konuştu ve “Montoya, Barcelona’nın oyuncusu... Onlarla görüşmeden karar veremeyiz ve bu hafta son kez toplantı yapacağız. Montoya kararını bu toplantının ardından verecek. Her şey bu hafta kesinleşecek” ifadelerini kullandı.

        KALMASI ZOR

        Carrasco; Türkiye, İngiltere ve İspanya’dan kulüplerin oyuncusuyla ilgilendiğini dile getirdi. Barça’da Dani Alves ayrılmasına rağmen bu bölgeye mutlaka transfer yapılacak. Sağ bekte Vidal’ın de olması nedeniyle Montoya’nın İspanyol devinden ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. (Fanatik)

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa