Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Giresunspor Giresunspor'un olağan genel kurulu ertelendi - Futbol Haberleri

        Kulüp binasında yapılan genel kurul toplantısına, 337 üyeden sadece 10'u katıldı. Yeterli çoğunluk sağlanamadığı için genel kurul, 26 Haziran Pazar gününe ertelendi. Genel kurul, bu tarihte çoğunluğa bakılmaksızın gerçekleştirilecek.

        Kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, teknik direktör arayışlarını sürdürdüklerini söyledi.

        Bugüne kadar 4 isimle görüşme yaptıklarını dile getiren Bozbağ, "Şu ana kadar bir sonuç çıkmadı. Biz bir aileyiz. Buraya gelecek hoca, bu aile ortamına uymalı. Bizim şartlarımıza uyan, bizi seven, bu şehri kabullenen birisiyle devam edeceğiz. Bugüne kadar bu hep böyle oldu. Görüşmelerimiz devam edecek. Başka teknik adamlar da olabilir. Yönetim olarak oturup görüşeceğiz. Net bir sonuç bulacağız. Yarından itibaren biraz daha hızlanacağız. Giresunspor'a yakışan ismi getireceğiz." dedi.

        Bozbağ, yüksek maliyetler nedeniyle oyuncu transferiyle ilgili şu anda bir çalışmalarının bulunmadığını, şartların biraz daha kendilerinin istediği düzeye gelmesini beklediklerini ifade etti.

        Bütçenin önemli olduğuna dikkati çeken Bozbağ, şunları kaydetti:

        "Bugüne kadar ne yapmaya çalıştıysak aynı şekilde davranmayı sürdüreceğiz. Şampiyonluk hayaliyle bu kulübü tekrar borca, batağa sürüklememizi kimse beklemesin. Biz bekleyeceğiz ve yavaş hareket edeceğiz. İstediğimiz oyuncuyu, bizim istediğimiz koşullarda olursa alırız. Yoksa ben de biliyorum 800-900 bin lira futbolcuya para vermeyi ve onu oynatmayı ama ben bu paraları veremem. Biz bu memleketi hisseden, bu memleketin çocuğuymuş gibi davranan futbolcuları alacağız. Sıkıntı yok, kimse endişeye kapılmasın. 4 senedir ne yaptığını bilen, ayakları yere basan bir yönetim var. Bundan sonra da bu yönetim işini bilerek hareket edecek."

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa