Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Eskişehirspor Eskişehirspor'da başkan yeniden Halil Ünal - Futbol Haberleri

        Eskişehirspor'un olağan kongresi, Porsuk Spor Salonu'nda yapıldı. Mevcut başkan Mesut Hoşcan'ın aday olmadığı ve tek listeyle gidilen seçimde Halil Ünal, Eskişehirspor kulübünün başkanlığına seçildi.

        Ünal, burada yaptığı konuşmada, Eskişehirspor'un geleceğinin düşünülmesi gerektiğini söyledi.

        Eskişehirspor'un adeta üçüncü evladı gibi olduğunu ifade eden Ünal, "Üçüncü evladım hasta. Kendimi doktor gördüm ve tedaviye geldim. Asla geçmişi ağzımıza almayacağız. Yeni Eskişehirspor yönetimiyle dünyayı yönetirsiniz. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Biz Eskişehirsporluyuz. Bir Es-Es'li duruşu göstermeliyiz. Düştüğümüz yerden kalkacağız." diye konuştu.

        Yaşanan zor süreçte verdiği destekten dolayı Vali Güngör Azim Tuna'ya teşekkür eden Ünal, şöyle devam etti:

        "Eskişehirspor onu hiç unutmayacak. Eskişehirspor, batmaz. Kaynakları yaratıp, iyi transfer yapıp, layık olduğumuz yere çıkacağız. Kulübümüze sahip çıkarsanız, size 10 ay sonra nerede kalmıştık deyip yeniden şampiyon olacağız. Herkesten sabır bekliyorum. Yeni stadyumda 35 bin kişilik koltuğu doldurmayı istiyorum. Gün birlik günüdür. Kimseyi ayrıştırmayacağız. Tek hedefimiz şampiyonluk. Oyuncu da satmayacağız. Eskişehirspor yine layık olduğunu yerlerde olacak. Zor bir görevi soyunduğumuz biliyoruz."

        Kongreye Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, AK Parti Eskişehir İl Başkanı Dündar Ünlü ve diğer ilgililer katıldı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa