Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Beşiktaş Kayserispor saat kaçta? BJK Kayseri maçı ne zaman? - Futbol Haberleri

        2015-2016 sezonu finaline dört hafta kaldı... Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında 70 puanla liderlik koltuğunda oturan Beşiktaş, Kayserispor'u Vodafone Arena'da ağırlayacak. Peki Beşiktaş Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak? Maç hakkında detaylar haberimizde...

        Süper Lig'de 70 puanla zirvede yer alan ve ikinci Fenerbahçe'nin 3 puan önünde bulunan Beşiktaş, şampiyonluk yarışında Kayserispor engelini kayıpsız geçmeyi hedefliyor.

        Siyah-Beyazlı takım, ligde 32 puan ve averajla 13. sırada yer alan Kayserispor ile sezonun ilk yarısında deplasmanda yaptığı maçı 2-1 kazanmıştı.

        BEŞİKTAŞ-KAYSERİSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

        Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Beşiktaş ile Kayserispor karşı karşıya geliyor. Beşiktaş-Kayserispor maçı 30 Nisan Cumartesi günü saat 19.00'da başlayacak. Vodafone Arena'da hakem Serkan Çınar'ın yöneteceği maç Lig TV kanalından canlı olarak yayınlanacak.

        DELGADO’YA KESİK, OZZİE SAHADA

        Akhisar ile oynanan maçta yaptığı inanılmaz hatalarla saç baş yolduran Alexis Delgado, Kayseri karşısında teknik direktör Şenol Güneş tarafından kızağa çekilecek. İspanyol oyuncunun yerine en büyük aday Necip olurken Tosic’in de az da olsa forma şansının olduğu belirtildi. Öte yandan iki gün önce ayağını burkan Oğuzhan Özyakup’un ise tamamen iyileştiği ve Kayserispor ile oynanacak maçta orta sahadaki yerini alacağı öğrenildi.

        MUHTEMEL 11'LER

        Beşiktaş'ın Kayserispor karşısındaki muhtemel 11'i şöyle:

        Tolga Zengin, Beck, Delgado, Marcelo, İsmail Köybaşı, Hutchinson, Oğuzhan Özyakup (Tolgay Arslan), Quaresma, Sosa, Olcay Şahan, Gomez.

        Beşiktaş'ta Kayserispor maçı öncesinde 5 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

        Mario Gomez, İsmail Köybaşı, Olcay Şahan, Necip Uysal ve Oğuzhan Özyakup, maçta sarı kart görmesi durumunda ligin 32. haftasındaki Galatasaray derbisinde forma giyemeyecek.

        Kayserispor'un Beşiktaş karşısındaki muhtemel 11'i ise şu şekilde olacak:

        Ali Ahamada, Zeki Yavru, Marko Simic, Larrys Mabiala, Berkan Emir, Srdjan Mijalovic, Furkan Özçal, Oğulcan Çağlayan, Diego Lopes, Diego Biseswar, Sinan Bakış

        EV SAHİBİ OLDUĞU SON 8 MAÇI KAZANDI

        Süper Lig'in 13. haftasında Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda Akhisar Belediyespor'a 2-0 yenilen siyah-beyazlı takım, daha sonra oynadığı iç saha maçlarının hepsinde üçer puan kazandı.

        Bu maçlarda Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Galatasaray'ı 2-1 yenen Beşiktaş, Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda Torku Konyaspor ve Gaziantepspor'u 4-0, Mersin İdmanyurdu, Gençlerbirliği ve Antalyaspor'u 1-0, Eskişehirspor'u da 3-1'lik skorla geçti.

        Siyah-beyazlı takım, ligin 28. haftasında geçtiği yeni stadı Vodafone Arena'da ise Bursaspor'u 3-2 mağlup etti.

        GOMEZ SON 3 MAÇTA 4 GOL ATTI

        Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Mario Gomez, son haftalardaki başarılı performansıyla dikkati çekiyor.

        Süper Lig'de 23 golle gol krallığı yarışında zirvede yer alan Alman futbolcu, son üç lig maçında 4 kez ağları havalandırmayı başardı.

        Ligin 28. haftasında Bursaspor'u 3-2 yendikleri maçta iki gol atan Gomez, 29. haftada Medicana Sivasspor'u 2-1 mağlup ettikleri karşılaşma ile 30. haftada Akhisar Belediyespor ile 3-3 berabere kaldıkları müsabakada birer gol kaydetti

        SAVUNMADA SIKINTILI

        Ligde 66 golle sezonun en golcü takımı durumunda bulunan siyah-beyazlı ekip, savunmadaki sorunlar nedeniyle son 4 maçta kalesinde 8 gol gördü. Kasımpaşa'ya 2-1 yenilen Beşiktaş, Bursaspor'u 3-2 ve Medicana Sivasspor'u 2-1 mağlup etti, Akhisar Belediyespor ile 3-3 berabere kaldı.

        OĞUZHAN'IN DURUMU

        Beşiktaş'ın önceki gün yaptığı antrenmanda ayak bileği burkulan ve tedavisine başlanan Oğuzhan Özyakup, dünkü antrenmanda yer almadı.

        Siyah-beyazlı futbolcunun, karşılaşmada oynayıp oynamayacağı bugün yapılacak antrenmanda netlik kazanacak.

        Takımda sarı kart cezası biten Alman futbolcu Andreas Beck ise görev verilmesi durumunda sahadaki yerini alacak.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa