Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de Mehmet Topal, Josef de Souza ve Lazar Markovic Kasımpaşa maçında oynamayacak - Fenerbahçe Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        3 yıldız Kasımpaşa’ya karşı oynamayacak Fenerbahçe, Antalya’da 3 puanın yanı sıra 3 yıldızını da kaybetti... Sarı-Lacivertliler zorlu deplasmana çıkarken tam 6 futbolcusu sarı kart sınırında bulunuyordu. Bu isimlerden Mehmet Topal ve Josef de Souza gördükleri kartlarla cezalı duruma düştüler. Bunun yanı sıra karşılaşmanın son dakikalarında sakatlanarak çıkan Lazar Markovic’in de dün çekilen MR’ı sonrasında 2 hafta sahalardan uzak kalacağı ortaya çıktı. Böylece Fenerbahçe’nin orta sahası bir anlamda çökerken 3 oyuncu da önümüzdeki hafta Kasımpaşa maçında yer alamayacak.

        MECBURİ ROTASYON

        Teknik direktör Vitor Pereira sakat ve cezalılar nedeniyle Kasımpaşa ile oynanacak maçta mecburen rotasyona gidecek. Portekizli çalıştırıcı, uzun süren sakatlığının ardından iyileşen Raul Meireles’in yanı sıra Alper Potuk ve Diego Ribas’ı sahaya sürecek. Savunmada da cezası biten Simon Kjaer, Michal Kadlec’in yerine, Şener’in yerine ise yeniden Gökhan Gönül görev yapacak.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa