Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Eskişehirspor Eskişehirspor sevgisi beyaz perdeye taşınıyor - Futbol Haberleri

        Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve Şehir Tiyatrosu oyuncuları tarafından desteklenen filmde, siyah-kırmızılı taraftarın takımlarına olan desteği ve taraftarlık bilinci perdeye yansıtılıyor.

        Filmin yapımcısı Alim Ozan, Eskişehirspor'u tanıtmak, taraftarlık ve spor bilincini pekiştirmek amacıyla farklı tribün gruplarının da takımına destek veren taraftarlara filmde yer verdiklerini söyledi.

        Filmin tamamlanma aşamasında olduğunu belirten Ozan, şöyle konuştu:

        "Eskişehirspor taraftar gruplarından 'Nefer, Anti-Nefer, Altes, Eskoop ve Efeler' bizim bu sahneleri çekmemizde desteklerini esirgemedi. Bu sahnede Eskişehirspor taraftarlarını anlatmamızın sebebi genellikle spor müsabakalarında taraftarlık bilinci hat safhadadır. Ancak sevgiyle beraber bir anlamda biz kibrimize, hıncımıza kapılarak bazı şeyleri istemesek bile yanlış bir şekilde lanse ediyoruz. Eskişehirspor'un büyük bir desteğe ihtiyacı var. Şu anda istenilenin yapılamadığı bir spor müsabakası görüyoruz. Ligde güçlükle mücadele ediliyor. İnanıyoruz ki böyle şanslı taraftar grubuyla Eskişehirspor istediği yerlere gelecek. Bizler de geçmişte çok büyük başarılara imza atan bir takımın taraftarlarının Türkiye çapında nasıl tanındığını bir nebze olsun anlatmak istiyoruz."

        Nefer grubu taraftarlarından Yusuf Çolhan ise Eskişehirspor'un Anadolu'nun en güçlü takımlarından biri olduğunu vurgulayarak, "Biz Nefer Grubu taraftarları olarak Eskişehirspor'u her zaman destekledik. Böyle bir sahnenin Eskişehirspor'a katkı sağlayacağını düşünüyoruz" diye konuştu.

        Daha sonra bir kafede Eskişehirspor'un oynadığı bir müsabaka, taraftar grubuna izletilerek siyah-kırmızılı seyircilerin heyecan ve coşkularını konu alan çekimler tamamlandı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa