Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'ın yeni transferleri Denys Boyko, Alexis, Marcelo iddialı konuştu - Beşiktaş Haberleri

        BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen tanıtım törenine Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman da katıldı.

        Toplantıda konuşan Fikret Orman, uzun zamandır takip ettikleri üç oyuncuyu renklerine bağladıklarını söyledi.

        Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman, kaleci Denys Boyko'yu almak için çok uğraştıklarını anlatarak, "Boyko hepimizin bildiği gibi epey zamandır ilgilendiğimiz bir oyuncu. 2015 yılında UEFA yılın takımı kadrosuna seçilen bir oyuncu. Onu almayı çok istedik, çok uğraştık esasında. Hayırlı olsun. İnşallah Beşiktaş'a uzun seneler hizmet edecek. Karakteriyle de bize çok uyan bir oyuncu olacağına inandığımız bir kaleciyi kadromuza kattık. Çok mutluyum" diye konuştu.

        Alexis Delgado'nun da kariyerinde önemli başarılar elde etmiş bir oyuncu olduğunu vurgulayan Orman, "İspanya'da Valencia ile şampiyonluk yaşamış. İnşallah bu sene de bizimle beraber yaşayacak. Coşkusuyla Beşiktaş'a çok uyan bir oyuncu. Çok önemli hizmetler yapacağına inanıyoruz. Uzun seneler birlikte olacağız" ifadelerini kullandı.

        Fikret Orman, Marcelo Guedes'in sezon başında da transfer gündemlerinde olduğunu dile getirerek, "Hayatta her şey kısmet. Onun çizgisi bizimle kesişiyordu. Demek ki kaderinde de Beşiktaş'a gelmek vardı. Transferin son zamanlarında transferi neticelendi. Ben Marcelo'nun da uzun zaman bizimle beraber olacağına, bu forma için ter dökeceğine inanıyorum" değerlendirmesinde bulundu.

        Orman, devre arasında transfer ettikleri Aras Özbiliz'i de İspanya'nın Rayo Vallecano ekibine kiraladıklarını hatırlatarak, "Aras önümüzdeki sezon kadromuza katılacak. Aras da uzun seneler Beşiktaş'a hizmet edeceğine inandığımız çok kabiliyetli, üstün meziyetleri olan bir forvet oyuncusu" şeklinde görüş belirtti.

        FUTBOLCULARIN GÖRÜŞLERİ

        Ukraynalı kaleci Denys Boyko, siyah-beyazlı takıma transferinden dolayı çok mutlu olduğunu dile getirerek, "Umuyorum ve inanıyorum ki bu sezon burada şampiyonluğu yaşayacağız" dedi.

        Boyko, Ziraat Türkiye Kupası'nda Bucaspor ile oynanan maçta kaleyi koruyan Tolga Zengin'in çok iyi bir performans sergilediğini anlatarak, "Tolga gerçekten çok iyi bir oyuncu. Kendisine çok büyük saygım var ama işin bir de performans tarafı var. Ben de buraya kesinlikle oynamaya, ilk 11'de yer almaya geldim. Tolga'ya duyduğum saygıyla bu rekabet de devam edecek" şeklinde konuştu.

        İspanyol futbolcu Alexis Delgado da transferinde emeği geçenlere teşekkür ederek, "Umarım çok iyi bir sezon geçirip, şampiyon oluruz. Hazır olarak geldim. Geldiğimden beri bana yardımcı olan bütün takım arkadaşlarıma teşekkür ederim. Görev verildiği zaman elimden gelenin en iyisini ortaya koyacağım. Burayla ilgili aldığım bütün referanslar çok iyiydi. Buraya gelip şampiyonluk yaşamak istiyorum. Tek hedefim şampiyonluk" diye konuştu.

        Brezilyalı oyuncu Marcelo Guedes ise takımda çok iyi karşılandığını vurgulayarak, "Elimden gelenin en iyisini gösterip, Beşiktaş ile varabileceğim en yüksek yere ulaşmak için çabalayacağım" ifadesini kullandı.

        Hem kendisinin hem de Delgado'nun oynamak için hazır olduğunu anlatan Marcelo, "İkimiz de formayı giymek için hazırız ama hocamızın seçtiği oyuncu sahada olacak. Mümkün olduğu kadar takımla vakit geçirip, nasıl oynadıklarını öğrenmeye çalışıyoruz. Bu bilgiler doğrultusunda adaptasyonumuz en yakın zamanda gerçekleşmiş olacak" değerlendirmesinde bulundu.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa