Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, taraftarlara övgü yağdırırken futbolcularını da uyardı - Fenerbahçe Haberleri

        HABERTÜRK SPOR / Ahmet Selim KUL

        Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Antalyaspor maçı öncesinde oyuncularıyla bir konuşma gerçekleştirdi. Pereira ligde 2’de 2 yapmış formda bir ekiple oynayacaklarını hatırlatırken, “Bizim kendi sahamızda hedefimiz bütün maçları kazanmak. Bizi sürekli destekleyen çok iyi bir taraftar topluluğumuz var ve onları Kadıköy’den hiçbir zaman başları önde ayırmamamız gerekiyor. Antalyaspor bu sezon iyi bir kadro kurdu ve sezona 2 galibiyet alarak başladılar. Karşımızda oldukça hırslı ve tam konsantrasyonla oynayan bir ekip bulacağız. Herkesin buna karşılık vermesi gerekiyor” dedi.

        SAMUEL ETO’O UYARISI

        Portekizli çalıştırıcı savunma oyuncularını dünya yıldızı Samuel Eto’o konusunda uyardı. Yıldız oyuncunun isterse 40 yaşında olsa bile tehlikeli olacağını belirten Pereira, “Sezonu goller atarak başladı. Tecrübesi her zaman bizim için tehdit. Sakın dikkati elden bırakmayın” ifadelerini kullandı.

        11 KONUSUNDA KARARSIZ

        Fenerbahçe, Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı... Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde gerçekleştirilen idman 1 saat 30 dakika sürdü. Sakatlıkları süren Alves ve Gökhan Gönül ise takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştı. Teknik direktör Vitor Pereira, sahaya süreceği on bir konusunda kararsızlık yaşıyor. Portekizli hocanın bugünkü maçta Mehmet Topal ve Diego Ribas’ın yerine Volkan Şen ile Ozan Tufan’a yer vermesi bekleniyor.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa