Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor Recep Bölükbaşı: "Yeni stadımızda tekrar Bursasporumuzdan söz ettireceğiz" - Futbol Haberleri

        AA muhabirine açıklamalarda bulunan Bölükbaşı, geçen sezonun başarılı ekiplerinden olduklarını kaydederek, "Faty'nin iyi bir transfer olduğunu düşünüyorum. Orta sahada ön libero oynayacak bir arkadaşımız. Kendisi maç oynayarak geldi ve lige hazır. Geçenlerde Hertha Berlin'den Japon oyuncu Hosogai'yi transfer etmiştik. Birleşmiş Milletler gibi olduk. Bu durum çok güzel. Takımda ayrı bir ambiyans olacak. İnşallah yeni stadımızda tekrar Bursasporumuzdan söz ettireceğiz" diye konuştu.

        Faty'nin Bursa kentine ve Bursaspor Kulübü'ne hayırlı olması dileğinde bulunan yeşil-beyazlı kulübün başkanı, "Bir uyum süreci olacaktır ama milli takım arası giriyor. Bu arada takımla beraber çalışarak, bu süreci arkadaşlarıyla beraber atlatacaktır" ifadelerini kullandı.

        Recep Bölükbaşı, takımdan ayrılan oyuncuların yerlerini daha iyileriyle doldurduklarını dile getirerek, "Geçen sezon takımımız çok iyiydi ancak birçok arkadaşımız ayrıldı. Yerlerine daha kaliteli, kariyerli ve daha karakterli oyuncular aldık. İnşallah bu dönemde de Bursaspor her zaman üstlere oynayacak, Avrupa kupalarına katılmak için elinden geleni yapacak" şeklinde görüş belirtti.

        Başkan Bölükbaşı, transfer sezonunun bitmesine 2 gün kaldığı hatırlatılarak, yeni bir transfer yapıp yapmayacakları sorusuna ise, "Bir sürpriz yaşanmaz ama yine de belli olmaz" diye cevap verdi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa