Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'nin görüşmelere başlandığını borsaya bildirdiği Lazar Markovic, İstanbul'a geldi - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe'nin daha önce transferi için kulübü Liverpool ve kendisiyle görüşmelere başladığını duyurduğu Lazar Markovic İstanbul’a geldi. 18.00 sularında Atatürk Havalimanı’na inen Sırp oyuncuyu İdari Menajer Hasan Çetinkaya karşıladı. "Çok mutlu ve çok başarılı olacağımı düşündüğüm için Fenerbahçe’ye gelmeye karar geldim" diyen 21 yaşındaki oyuncu, burada olmaktan dolayı gurur duyduğunu söyledi.

        FBTV'ye konuşan Lazar Markovic, “Çok mutluyum. Avrupa’nın en büyük takımlarından bir tanesinin parçası olmayı ümit ediyorum ve olduğum takdirde de bundan çok büyük gurur duyacağım. İnşallah yarın işlemler tamamlanır, ben de Fenerbahçe’nin bir parçası olurum” ifadelerini kullandı.

        "ÇOĞU OYUNCUYU TANIYORUM"

        “Fenerbahçe ilgili her şeyi biliyorum” diyen Sırp oyuncu, “Benim tek isteğim görüşmeler olumlu sonuçlanır ve Fenerbahçe’nin oyuncusu olurum” dedi.

        Fenerbahçe taraftarı içinse, “Taraftarlarla ilgili de çok ciddi bilgiye sahibim. Onlarla da bir an evvel görüşeceğiz” ifadelerini kullanan Markovic, Fenerbahçe’deki bazı isimlere karşı daha önce oynadığını belirtti. Takımdaki çoğu oyuncuyu tanıdığını söyleyen Lazar Markovic, “Çoğunu tanıyorum, özellikle Van Persie’ye karşı oynadım. Nani’ye karşı milli takımda oynadım. Van Persie çok büyük oyuncu. Hepsini tanıyorum. İnşallah beraber oynarız” diye konuştu.

        "KEZMAN VE KRASİC'TEN BİLGİ ALDIM"

        Havalimanı çıkışında taraftarlar tarafından karşılanan Lazar Markovic, ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Fenerbahçe tercihi ile ilgili Sırp oyuncu, “Fenerbahçe çok büyük bir kulüp, çok büyük taraftara sahip. Burada çok mutlu olacağımı, çok başarılı olacağımı düşündüğüm için Fenerbahçe’ye gelmeye karar geldim” ifadelerini kullandı.

        Markovic, “Türkiye, İstanbul, Fenerbahçe ve taraftarlar hakkında hemen hemen bütün bilgiye sahibim. Mateja Kezman ve Krasic bana bilgiler verdi. Dolayısıyla burada olduğum için gurur duyuyorum ve inşallah da benim için güzel olur" şeklinde konuştu.

        YARIN SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇECEK

        Havalimanında Lazar Markovic ile görüşlerini aktaran İdari Menajer Hasan Çetinkaya, “Önemli futbolcu. Kulübü ve kendisiyle görüşmelere başladığımızı bildirmiştik. Buradan ayrıldıktan sonra belli prosedürler var. Yarın sabah saat 09:30’da sağlık kontrolü LİV Hospital’de gerçekleştirilecek. Daha sonra kulübümüzde Sportif Direktörümüz ve menajerleri bir araya gelecek. Lazar Markovic de diğer önemli futbolcularımız gibi büyük Fenerbahçe ailesinin bir parçası olacak” dedi.

        MARKOVIC KİMDİR?

        21 yaşındaki Sırp futbolcu Lazar Markovic, geçtiğimiz sezon Benfica'dan Liverpool'a 25 milyon euro bonservis bedeli ödenerek transfer oldu. Liverpool formasıyla 19'u lig olmak üzere 34 maça çıkan ve ortalama 55 dakika sahada kalan Lazar Markovic, 3 gol atıp 1 asist yaptı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa